Bianca Nuțu ∙ November 18, 2019 ∙ 4 min read

Dacă până acum sezonul rece era o ameninţare la adresa podoabei tale  capilare, te asigurăm că a sosit momentul când îţi poţi lua adio de la bad hair days, şuviţe casante şi terne.

Bianca Nuţu, beauty editorul nostru ţi-a pregătit lista scurtă a tratamentelor capilare cu un puternic efect de reparare, reconstrucţie şi regenerare. Dovada că funcţionează o vei avea când îţi vei trece mâinile prin păr şi îl vei simţi incredibil de hidratat şi de mătăsos în ciuda temperaturilor de afară.

 Răsfăţ cu beneficii

La ora actuală, sunt enorm de multe tratamente dedicate reconstrucţiei părului. Nashi Filler Therapy mi-a atras însă atenţia imediat. Mai întâi pentru că a fost conceput cu o formulă care să acţioneze simultan asupra a două cauze ce duc la deteriorarea fibrei capilare: factori externi (clor, sare, colorare, utilizarea în exces a temperaturii înalte a uscătorului, plăcii etc) şi factori interni (vârstă, stres, boală, dietă nepotrivită). Am luat în calcul şi că e o terapie hairspa în toată puterea cuvântului. Astfel în timp ce te relaxează complet graţie mirosului incredibil de plăcut care te învăluie în timp ce hairstylistul aplică produsele, acţionează totodată asupra podoabei tale capilare, cu rezultate uimitoare. Urmând 3 paşi simpli, şuviţele tale îşi recapătă vitalitatea, rezistenţa şi strălucirea. Efectele se văd de la prima şedinţă şi se menţin până la 30 de zile. Să îţi mai spun şi că produsele folosite nu conţin parabeni, silicon, sulfaţi sau fosfaţi şi că sunt încapsulat în ambalaje reciclabile cu energie regenerabilă, conform filosofiei brandului NASHI?!

Paşii tratamentului: Mai întâi, părul îţi va fi spălat cu Clarifying Shampoo, care curăţă scalpul în profunzime şi deschide cuticula, pregătit astfel pentru a absorbi toate ingredientele benefice aplicate ulterior. Mai apoi, efectul filler-ului special pe bază de colagen şi keratină, ce reconstruieşte fibra capilară, va fi accelerat cu ajutorul căldurii. Tratamentul se încheie cu folosirea unui lapte special, bogat în ulei de argan organic, menit să sigilize cuticula şi să menţină hidratarea şi strălucirea părului pe termen lung.

Unde să îţi faci programare: salonul Patio din Baneasa Shopping City, aripa Feeria

5, număr magic

Aşa cum îi spune şi numele, Hairwellness by Elizabeth, e de la sine înţeles că atunci când le treci pragul nu doar părul tău are de câştigat, ci şi starea ta de bine. În ceea ce mă priveşte, le-aş putea face o vizită chiar şi numai pentru masajul scalpului. De fiecare dată, când îmi las capul în mâinile Lizei, hairstylist cu experienţă şi fondatoarea saloanelor, sunt şanse mari să adorm. Şi ca să îmbinăm utilul cu plăcutul, experta a găsit de cuviinţă ca înainte de fiecare treat săptămânal, să îmi aplice un tratament de regenerare şi revitalizare a părului de la Balmain. Pe cât de simplu e de folosit, pe atât de numeroase sunt beneficiile. Cu o formulă lejeră, care nu încarcă părul, loţiunea sigiliează cuticula, conferă elasticitate părului şi îi adaugă corp, ceea ce îl face mai des şi mai bogat. Cele două ingrediente active, proteina din mătase şi acidul succinic fac minuni.

Paşii tratamentului: Compus din 5 doze, aş putea aplica acasă 5 Week Enriching Hair Treatment de la Balmain, dar nu sunt dispusă să renunţ la relaxare. Fiecare tub e conceput pentru o aplicare unică şi e recomandat să înlocuiască balsamul sau masca de păr pe care o foloseai.

Unde să îţi faci programare: saloanele Hairwelness by Elizabeth; www.hairwellness.ro

 

Viitorul sună bine

Ce ai spune de un tratament capilar personalizat în funcţie de gradul de degradare a părului tău? Da, există şi se numeşte PRO FIBER. Cercetătorii L’Oréal Professionnel au stabilit trei niveluri de deteriorare a părului, creând pentru fiecare o gamă specială PRO FIBER: RECTIFY (păr ușor deteriorat), RESTORE (păr deteriorat) şi RECONSTRUCT (păr foarte deteriorat). Fiecare gamă oferă o soluţie punctuală, rezultatele fiind pur şi simplu surprinzătoare. Tehnologia care face posibilă repararea instantanee a şuviţelor tale poartă numele de APTYL 100, a luat naştere după şapte ani de teste şi a întrecut orice aşteptare deoarece poate să reţină moleculele în fibra capilară pe termen lung. Este important de ştiut că tratamentul poate fi activat iar şi iar.

Paşii tratamentului: Înainte de aplicarea şamponului, a concentratului şi a măştii Activator, părului tău i se va pune un diagnostic. Pe baza acestuia, hairstylistul va aplica protocolul potrivit şi îţi va oferi sfaturi personalizate privind îngrijirea părului pentru reactivarea tratamentului acasă.

Unde să îţi faci programare: salon Afrodita, Tel.: 021-230.66.31

 

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…