A List Magazine ∙ March 2, 2018 ∙ 1 min read

Frumusețea, eleganța și delicatețea femeilor a fost sursa de inspirație pentru cunoscutul brand în demersul său de a crea un produs care să li se potrivească, să le reprezinte și să răspundă nevoilor lor de hidratare.

În luna femeilor, AQUA Carpatica și-a propus să surprindă în mod plăcut pe toate doamnele și domnișoarele cu un nou ambalaj de 250 ml. Această sticluță este special creată pentru a se potrivi perfect în orice geantă și pentru a le putea însoți atât în activitățile de zi cu zi, cât și la evenimentele importante. Datorită ambalajului discret și a designului minimalist, noua sticluță AQUA Carpatica este accesoriul care, pe lângă faptul că se potrivește oricărei ținute, are grijă ca organismul să fie mereu bine hidratat și plin de energie.

Ergonomică, ușoară, cu forma pătrată care a consacrat imaginea brandului, AQUA Carpatica de 250 ml este o alternativă sănătoasă pentru reprezentantele sexului frumos care au grijă să se hidrateze corect indiferent de ocazie.

AQUA Carpatica este o apă minerală naturală oligominerală (cu un conținut scăzut de minerale) și este recomandată în toate momentele când organismul are nevoie de o hidratare rapidă. AQUA Carpatica este o apă naturală neprocesată, provenită dintr-un izvor pur din Munții Carpați, cu un conținut foarte scăzut de sodiu și de nitrați, cu electroliți naturali, cu gust plăcut și catifelat și un pH alcalin.

Calitățile extraordinare ale apei și ambalajul mic de 250 ml este modul în care brandul a decis să ureze o primăvară frumoasă tuturor femeilor.

 

Related Posts

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

5 alimente care ne ajută să slăbim

Atunci când ne dorim să slăbim, alegerea alimentelor pe care le consumăm reprezintă un factor foarte important. Asta…

Despre teoria atașamentului și cum ne influențează ea în relații

Sunt multe teorii vehiculate în psihologie, însă teoria atașamentului este una dintre cele mai puternice, mai bine documentate și studiate dintre ele. Ea a fost inițal enunțată în anii ’50, ca apoi, până în ziua de azi, să fie studiată, aprofundată și rafinată pe parcursul a mai multde 70 de ani. Pe scurt, teoria atașamentului spune că așa cum am fost iubiți când am fost mici,  așa vom ști să iubim. În funcție  de câtă  conexiune  am avut cu îngrijitorii noștri (fie că erau părinții,  bunicii sau o bonă), cât de mult au știut și putut aceștia să ne împlinească nevoile (mai ales cele …

Yoga și beneficiile acestui tip de mișcare pentru angajați

Pe măsură ce tot mai mulți oameni descoperă beneficiile yoga, practica veche de 3 000 de ani își…

Grija pentru mediu, cea mai importantă tendință a momentului 

În era vitezei și a producțiilor record, una dintre cele mai importante preocupări ar trebui să devină grija…

Avantajele unei diete vegane

Motivația din spatele deciziei de a deveni vegan sau de a adopta un plan de nutriție vegană poate…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…