Monica Cismaru ∙ March 13, 2019 ∙ 4 min read

cindy crawford kaia gerber

Încet-încet, o nouă generație începe să-și facă apariția pe firmamentul showbizului mondial. Vedetele care țineau mai ieri primele pagini ale ziarelor ies azi în lume alături de fiicele lor, care s-au trasformat în niște tinere atrăgătoare, pline de ambiții și de aspirații.

Unele sunt copii fidele ale mamelor lor și sunt dovada vie că talentul se moștenește din familie. Thandie Newton și Nico, Catherine Zeta Jones și Carys, Reese Witherspoon și Ava, Cindy Crawford și Kaia – sunt doar câteva exemple de mame și fiice fumoase și celebre. Vedetele sunt imune la gurile rele care pretind că le-au “netezit” calea spre succes tinerelor lor vlăstare. Dacă e sau nu așa, nu rămâne decât să urmărim parcursul tinerelor aspirante, doar timpul poate dovedi dacă ele au sau nu ce căuta în lumina reflectoarelor.

 

Thandie Newton și Nico Parker

thandie newton nico parker

Fiica celebrei actrițe are 14 ani și îi calcă pe urme mamei ei. Nico Parker a jucat în superproducția Disney – Dumbo, în regia lui Tim Burton, iar la premiera filmului a venit alături de mama ei, al cărei cel mai recent rol de succes este cel din serialul “Westworld”. Thandie Newton declara în urmă cu ceva timp că intrarea fiicei ei în lumea filmului este un pas natural, având în vedere că provine dintr-o familie de artiști. Tatal lui Nico, Ol Parker, este scenarist și regizor. Nico Parker deține unul dintre rolurile principale din Dumbo și avea 12 ani când a turnat filmul. “Nico nu consideră că i se cuvine totul, chiar dacă este o obișnuită a platourilor de filmare. Simte că are un cuvânt de spus în lumea filmului”, povestea Thandie Newton într-un interviu acordat recent. Nico Parker joacă în Dumbo alături de Eva Green și de Colin Farrel.

 

Catherine Zeta Jones și Carys

catherine zeta jones carys

Carys are 15 ani și este singura fiică a cuplului Catherine Zeta Jones (49 de ani) și Michael Douglas (74 de ani). Cei doi mai au un fiu, Dylan, de 18 ani. Carys aspiră și ea la o carieră actoricească și, întrebată cum e să poarte un nume de familie celebru, Carys a spus că munca ei va fi cu atât mai grea în industria filmului, pentru că trebuie să-și onoreze “moștenirea”. “Simt nevoia permanentă de confirmare din partea celorlalți. Părinții mei încearcă să mă țină cu picioarele pe pământ și-mi amintesc mereu ce noroc am de viața extraordinară pe care o trăiesc”, declara Carys.

 

Reese Witherspoon și Ava Pillippe

reese witherspoon ava phillippe

Dacă nu te uiți cu atenție la fotografia celor două, nu faci diferența dintre mamă și fiică. Ava Phillippe are 19 ani și este primul născut al celebrei actrițe Reese Witherspoon. Tatăl Avei este nu mai puțin celebrul actor Ryan Phillippe. Ava a intrat deja în lumea modei, grație mamei ei, care a desemnat-o imaginea propriei ei linii de îmbrăcăminte, Draper James. Întrebată de relația cu copiii ei, Reese a dat un răspuns surprinzător, dar foarte la obiect. “Mă enervează presiunea venită din partea altor părinți care vor să le facă viața propriilor lor copii magică, exact ca în povești, în fiecare secundă. Ei, bine, ghiciți ce, copii! Veți mai fi și dezamăgiți din când în când, să știți!”, a decretat actrița, dovadă că nu vrea să-și răsfețe prea mult copiii.

 

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Cindy crawford kaia gerber

Kaia este leit mama ei, fostul supermodel al anilor ’90, Cindy Crawford (53 de ani). La 17 ani, Kaia este deja preferata marilor creatori de modă, pentru care defilează pe catwalk. Kaia este foarte apreciată ca model și nu ar fi nicio exagerare dacă am spune că, în curând, își va egala sau chiar depăși mama în ceea ce privește performanțele în lumea modei. În 2018 a primit premiul pentru Modelul Anului la Fashion Awards. Adolescenta beneficiază de toată susținerea mamei ei, care mizează pe faptul că educația pe care i-a oferit-o până acum Kaiei își va arăta roadele.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …