Monica Cismaru ∙ March 1, 2019 ∙ 2 min read

 

victoria beckham dieta alcalina

Victoria Beckham nu pare să se chinuie prea mult să-și mențină silueta filiformă. Totuși, dacă ne uităm la fotografiile ei de la începutul carierei, chiar înainte să se lanseze în muzică alături de Spice Girls, vom observa că era mult mai rubicondă decât azi. Cum a ajuns la un număr redus la kilograme, pe care pare că și le menține fără niciun efort? Cu multe legume, fructe și sport. 

victoria beckham dieta alcalina

Victoria Beckham afișează mereu o imagine perfectă – de la haine, la machiaj și, nu în ultimul rând, la silueta subțire, poate prea subțire în opinia unora. Creatoarea de modă și fosta cântăreață e foarte atentă la felul în care se hrănește și este văzută de multe ori frecventând sălile de sport din Los Angeles sau Londra, orașele în care trăiește alături de familia ei. Ar fi și ciudat ca Victoria să nu fie o împătimită a sportului și a traiului sănătos, măritată fiind cu un fost sportiv de performanță, unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai lumii, David Beckham. Totuși, ce mănâncă sau ce Nu mănâncă Victoria Beckham de-și păstrează același număr redus de kilograme de atâția ani?

victoria beckham dieta alcalina

Vedeta este adepta dietei alcaline, care se bazează pe principiul păstrării pH-ului organismului între 7.35 și 7.45 de unități. Acest lucru e posibil dacă 80% dintre alimentele consumate sunt alcaline, adică fructe, legume, nuci – fenicul, grepfrut, kale. Restul de 20% se poate constitui din alimente acide, cum ar fi cereale, produse lactate, cafea, zahăr, carne, pește și alcool.

Ce mănâncă într-o zi obișnuită Victoria Beckham?

Pește la grătar sau afumat (de preferat somon, ton), omletă, sushi, smoothie de fructe de pădure (un antioxidant eficient datorită coținutului mare de omega 3). Pe lângă faptul că ajută la slăbit, dieta alcalină crește nivelul de energie, îmbunătațește memoria și previne cancerul și bolile de inimă.

De asemenea, Victoria Beckham nu se da în lături nici de la a găti acasă și e fana declarată a cărții de bucate Honestly Healthy, scrisă de Natasha Corrett, sora vitregă a actriței Sienna Miller.

victoria beckham dieta alcalina

În ceea ce privește sportul, Victoria Beckham frecventează salile de soul cycle – un program de cycling pe muzică și face bag-box. În plus, ca o adevărată fashionistă interesată de un stil de viață sănătos, ea a lansat la începutul acestui an o colecție de street-wear și de haine sport împreună cu Reebok.

Foto: Hepta

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Lourdes Leon, fiica Madonnei, calcă pe urmele mamei ei și se lansează în muzică

Lourdes Leon, fiica Madonnei, își asumă un risc imens și se lansează cu capul înainte în industria muzicală….