Monica Cismaru ∙ April 22, 2019 ∙ 2 min read

fitness trends

Pasionații de sport știu ce tebuie să facă pentru a rămâne fit. Abdomnele, flotarile sau fandarile vor avea aceleași efecte benefice pentru aspectul tonifiat al corpului, indiferent de tipurile de mișcare la modă. Dar, ca în orice alt domeniu, și în fitness se conturează de la an la an anumite tipuri de exerciții care devin populare printre cei dornici să aibă un corp armonios dezvoltat.

Iată care sunt ultimele trenduri de fitness, identificate de cei care urmăresc direcția în care se îndreaptă atenția consumatorilor. Fie că practici sportul la sală sau pe cont propriu, poate aceste noi modalități de a face mișcare te vor inspira să muncești și mai mult.

 

  1. Tehnologia la purtător

Fie că e vorba de ceasurile smart, de device-urile de monitorizare a ritmului cardiac, a distanței parcurse, a vitezei etc, aceste gadget-uri câștigă din ce în ce mai mult teren și devin indispensabile pentru cei care fac mișcare în mod constant.

  1. Antrenamentele de grup

Mișcarea în compania altor câteva persoane este recomandată, pentru că, astfel, ești și mai motivat să „tragi tare“ și să faci exercițiile corect și până la capăt. E la fel de eficient să lucrezi și solo, dar pentru cei care de-abia se inițiază în tainele sportului, antrenamentele de grup sunt recomandate.

 

  1. HIIT (High-Intensity Interval Training)

Sună intimidant, dar acestea sunt cele mai eficiente exerciții pentru a-ți contura o siluetă fit. N-a spus nimeni că e ușor, dar le execuți repede și vezi rezultatele și mai repede. HIIT presupun serii intense de exerciții urmate de scurte perioade de pauză. De obicei, durează 30 de minute sau chiar mai puțin și pot fi făcute în pauza de masă.

 

4. Antrenamente în care te folosești de greutatea propriului tău corp

Aceste exerciții au avantajul că pot fi executate oriunde, fără să fie nevoie de un echipament special. Sunt mai dificile, dar merită fiecare picătură de sudoare varsată.

 

5. Yoga

Yoga nu s-a demodat niciodată, dar acum cu atât mai mult îi sunt apreciate beneficiile. Au apărut diverse forme de yoga, de la Power Yoga, Yogilates, Hot Yoga – poți alege ce ți se potrivește după ce le încerci pe fiecare în parte. Te vei simți alt om!

 

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …