A List Magazine ∙ March 23, 2019 ∙ 2 min read

 

Randi

În ceea ce privește designul interior, Randi optează pentru un stil specific anilor ꞌ70 , un mix de lemn și culoarea intensă oferită de canapea, corpul de iluminat sub forma unui OZN  și obiectele decorative; într-un singur cuvânt: funky!

Atmosfera de vacanță se face simțită la tot pasul, obiectele decorative aduse din toate călătoriile și vacanțele lui Randi întregesc tabloul de vară. Măști tribale din Africa sau statuete din Anglia evidențiază pasiunea pentru deconectare și relaxare a lui Randi.

 

Sorina Fredholm

este cea care ne deschide ușa casei sale. Pășim într-un apartament ce reușește să transmită un aer metropolitan și să ne transpună pe timpul șederii în mondenul New York.

„Eclectică”, așa descrie gazda noastră într-un singur cuvânt locuința ei. O combinație de stiluri în care regăsim inspirația scandinavă și minimalistă, elemente de culoare, piese decorative vintage, toate inspirate din călătorii, filme și reviste.

Acasă la Aylin Cadîr- o casă plină de culoare, lumină și în special într-o locuință unde întâlnim la tot pasul elemente de inspirație orientală, care pe tot parcursul vizitei ne transpun într-o altă lume.

Liftul  ne duce într-o bucătărie luminoasă, plină de condimente și arome, unde Aylin încearcă noi rețete pentru familia sa. Mansarda ne încântă cu un spațiu generos nu doar din punct de vedere al spațiului, ci și datorită evenimentelor de familie, petrecerilor, filmărilor și al întâlnirilor cu prietenii care au loc aici.

Amalia Enache

Descoperim la fiecare pas o poveste, începând cu frigiderul roșu care aduce o pată de culoare bucătăriei, continuând cu grinzile vechi de peste 70 de ani, care oferă savoare casei, și cada care a străbătut drumul chiar de la Paris, și ajungând la spațiul secret din casa Amaliei: o bibliotecă, care duce spre colțul de relaxare preferat și anume, dușul.

Alina Ceusan

rintre shooting-uri foto, vlog, evenimente și zboruri cu avionul, Alina Ceușan ne-a deschis ușa casei sale. Ea ne-a vorbit despre importanța casei în viața unui om, despre cât de bine se simte acasă și despre cât de mult suflet și imaginație a depus în decorarea și personalizarea acesteia.

Dintr-un bulevard agitat al Clujului am intrat într-o casă în care culoarea  și bunul gust se întâlnesc la tot pasul. Un șemineu călduros  este decorul potrivit pentru a povesti mai multe despre casa Alinei.

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…