Trebuie să recunosc că nu mă dau în vânt după Valentine’s Day, dar, dacă aș sărbători într-un fel, mi-ar plăcea mult să plec într-o vacanță alături de persoana iubită.

Așadar, am făcut un Top 5 destinații unde mi s-ar părea potrivit să plec de Valentine’s Day sau de Dragobete.

1. CAPPADOCIA – Turcia


Pentru că vorbim despre dragoste și romantism, cea mai frumoasă idee pe care am auzit-o la niște prieteni a fost că se duc în CAPPADOCIA. Eu n-am ajuns până acum în această destinație, dar la o simplă căutare pe Google am văzut Raiul pe Pământ.
Toată lumea se trezește dis-de-dimineață, ca la ora 05.00 să fie în balonul de aer rezervat să prindă răsăritul. Perfecțiune, zic eu. Așadar, dacă nu ai frică de înălțime și îți dorești un weekend memorabil, alături de persoană iubită, iată recomandarea noastră!

Cum poți ajunge acolo?
Zborurile însumate nu presupun mai mult de 3 ore (București – Istanbul – Kayseri), iar cu mașina din București, în jur de o zi.

2. ROMA – Italia


Roma este clar un muzeu în aer liber. Niciun oraș din lumea asta nu cred că are atâtea de oferit: de la muzee, la mâncare și voie bună. Roma este exact ce ai nevoie pentru un weekend romantic.

Unde și cum? Prietenii noștri de la HappyTour au un circuit la Roma combinat cu Florența. Mai multe informații aici .

3. Disneyland – Paris

Veți râde în primă instanță (cred), dar nu e niciodată timpul pierdut să ne bucurăm de povești.
De ce nu și alături de copii, pentru că sunt multe cupluri care nu au cu cine să îi lase pe cei mici, iar Disneyland  este o destinație de care se pot bucura toți membrii familiei.

Detalii aici!

4.OMAN


Aflat în Peninsula Araba, Sultanatul Oman este o destinație exotică din Orientul Mijlociu, un loc în care abia aștept să ajung. Din câte am auzit, este una dintre cele mai frumoase destinații, un loc perfect în care trebuie să ajungi iarna. Am auzit de la Andreea Esca de Oman, unde a povestit chiar aici. Față de Maldive sau Bali, unde nu ajungi în mai puțin de 18 ore cu avionul, în Oman ajungi în 7-8 ore.

Oferte foarte bune aici!

5. SINAIA– România

Am zis că ar fi păcat să nu aleg și o destinație de pe meleagurile românești. Am fost de câteva ori în acest loc și mi se pare absolut superb și foarte romantic.
În Sinaia, vă puteți bucura împreună de zăpada de la munte și de un decor absolut superb. Te poți caza la Poem Boem, o casă restaurată de un cuplu iubitor de frumos. Este locul perfect pentru Valentines Day.

Mai multe informații aici.

Happy Valentines Day!

Related Posts