Unbreak My Blonde – Blond cu încredere

Mădălina Iliev este Artist&Trainer Matrix și ne vorbește despre felul în care putem obține și, mai ales, despre cum putem menține o nuanță de blond care să ne pună cu adevărat în valoare și care să păstreze podoaba capilară în cea mai bună forma. Grație noii game Unbreak My Blond (Matrix), părul este revitalizat, mai moale, mai strălucitor și de trei ori mai puternic.

Știm că BLONDUL este una dintre cele mai dificile culori, dar și una dintre cele mai frumoase. Este greu să întreții un blond și un păr sănătos în același timp. Părul blond înseamnă feminitate și eleganță, însă, cu siguranță te-ai confruntat cu probleme în ceea ce privește întreținerea lui.

madalina iliev unbreak my blonde
Mădălina Iliev, Artist&Trainer Matrix

Părul blond are nevoie de mai multă îngrijire față de nuanțele mai închise, deoarece firele de păr sunt mai sensibile la factorii de mediu (soare, apă, poluare), iar cu cât este coafat mai des, cu atât tinde să aibă un aspect uscat, iar firele de păr încep să se rupă.

unbreak my blonde

Matrix vine în ajutorul tău și lansează noua gamă Unbreak My Blonde, de la Total Results, care întărește legăturile slăbite și revitalizeaza părul supra-procesat chimic.

Unbreak My Blonde nu este o simpla gamă, ci un întreg sistem de protejare al părului blond, care pornește chiar de la decolorare, urmat de nuanțarea părului și de îngrijirea lui. Un sistem complet care întărește legăturile slăbite și care revitalizeaza părul deteriorat și supraprocesat, lăsându-l moale, strălucitor și de trei ori mai puternic!