Un spectacol de neratat: „Cum să distrugi o piesă”, la Grand Cinema&More

Dacă iubești teatrul și, în plus, îți place să râzi cu poftă la cele mai tari comedii, nu îți face program pe 3 și 4 noiembrie, pentru că îți dăm noi întâlnire la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, la un spectacol genial! Cu o producție super spectaculoasă, premiată pentru scenografie în țările în care a fost montată, „Cum să distrugi o piesă” aduce spectatorilor români un show  de comedie excepțional direct din WestEnd și de pe Broadway.

Piesa scrisă de trioul britanic Mischief Theatre  – Henry Lewis, Jonathan Sayer și Henry Shields – „Cum să distrugi o piesă” este comedia-revelație a acestui an în teatrul internațional, jucată în peste 20 de țări.  Spectacolul a câstigat prestigioasele trofee Tony, Olivier și Moliere pentru CEA MAI BUNĂ COMEDIE. Pe Broadway spectacolul este produs de unul dintre cei mai mari regizori și producători ai momentului: J. J. Abrams (Star Wars, Westworld, Lost).

În Romania spectacolul este produs de WonderTheatre și Grand Cinema & More. 

Declarată recent cea mai amuzantă piesă jucată vreodată pe Broadway – „Cum să distrugi o piesă” este pusă în scenă, în premieră absolută în România, în sala Epika din Grand Cinema&More, Băneasa Shopping City. În viziunea regizorului George Dogaru, cu o distribuție de excepție, producția este o combinație explozivă de teatru de comedie, pantomimă și improvizație, „accidentată” de efecte de scenă spectaculoase și foarte amuzante.

În „Cum să distrugi o piesă”, o „piesă în piesă”, urmărim cu sufletul la gură eforturile pline de încurcături ale trupei de teatru de amatori a Politehnicii din Cornley de a pune în scenă drama polițistă „Crimă la Conacul Haversham”. Cum rezultă implacabil din titlu, lucrurile nu merg tocmai bine și tinerii actori constată că a ajunge până la replica finală cu un spectacol „serios” de teatru nu e chiar cel mai simplu lucru. Cu toate acestea, actorii „rezistă” cu stoicism și umor avalanșei de dezastre, accidente și încurcături „imprevizibile”, și se străduiesc eroic să ducă până la capăt piesa, spre deliciul și amuzamentul publicului.

Distribuția spectacolului „Cum să distrugi o piesă” include unii dintre cei mai talentați tineri actori ai momentului, cunoscuți publicului atât din mari producții teatrale cât și din seriale de comedie de succes: Ada Galeș, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Vlad Logigan, Cătălin Babliuc, Pavel Bârsan, Răzvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotleț, Dan Rădulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel, Silviu Mircescu. Piesa se va juca cu distribuție dublă, spectatorii având posibilitatea de a fi încântați de fiecare dată de o interpretare inedită dată de diversele combinații de stiluri și interpretări actoricești puse în scenă cu măiestrie de regizorul George Dogaru.

Scenografia spectaculoasă în efectele sale speciale, care amintesc de parcurile de distracții, este realizată de arhitectul și production designerul Petre Țalea, costumele fiind semnate de Eli Damanakis.

Premiera spectacolului „Cum să distrugi o piesă” are loc în 3 și 4 noiembrie la Sala Epika din Grand Cinema&More. Spectacolul durează două ore și are o pauză de 20 de minute, biletele se găsesc la casele de bilete Grand Cinema & More, pe www.grandentertainment.ro, www.bilet.ro, www.cinemagia.ro și în aplicațiile Cinemagia și CityiLove.

Categorii Lifestyle