Un spațiu de vizitat vara aceasta:13 la 11

Oricât de multe zile de vacanță ai avea în această vară și oricâte ieșiri în oraș ai programat, cu siguranță îți vor rămâne multe seri și weekenduri de petrecut în oraș, în care te vei întreba ,,Unde să mai ies, ce să mai fac?”. Și noi ne punem aceeași întrebare în ultima vreme și, din fericire, am găsit și răspunsul pe care vi-l dezvăluim și vouă: 13 la 11. Misterios, nu?

13 la 11 este un spațiu atipic situat în centrul orașului saturat de agitație și trafic, care paradoxal, te va face să te simți departe de toată aglomerația de îndată ce vei păși înăuntru. Un început bun, zicem noi. Departe de ochii lumii, și totuși la îndemână, pe Columb la numărul 11, 13 la 11 este un spațiu generos cu oaspeții lui.

„13 la 11 creează povești frumoase pentru fiecare invitat ce ne calcă pragul, este un loc drag, de suflet, al bucuriei. Un spațiu unde vei trăi 13 experiențe unice, vei cânta, dansa, găti, socializa, împrieteni și te vei îndrăgosti de atmosfera specială pe care o redă acest loc.” – așa descrie acest loc special Cristina Alexandru, The Social Lady sau Managing Partner 13 la 11.

O bucătărie ultra modernă și cosmopolită unde oricine își poate testa talentele culinare, însoțită de o zonă de dining perfectă pentru cafeaua de dimineață, pentru un prânz copios sau pentru convorbiri până la miezul nopții sau zorii zilei, cu un pahar de vin, pe balcon.

După o zi plină la birou, după câteva ore ce te vor surprinde în traficul infernal din București, cu temperaturi de nesuportat, ce poate fi mai odihnitor decât o proiecție de film alături de oamenii dragi ție, departe de îmbulzeala din sălile tipice de cinematograf.

La parter te vei putea bucura de o grădină răcoroasă ce va adăposti petrecerile pe înserate și cuplurile ce vor vrea să danseze pe ritmurile suave de jazz. În vecinătatea curții se află o altă bucătărie cu un design urban pregătită să își deschidă ușile pentru toți cei care vor să îmbrace șorțul de bucătar și să își aștepte prietenii cu un meniu preparat chiar de ei.

Așadar, tu când faci o vizită la 13 la 11?

P.S. În ziua de 13 a fiecărei luni, ușile locației sunt deschise pentru oricine vrea să o viziteze și să bea o cafea bună în grădina secretă.

Psst!! * 13la11 a pregatit un program intens de relaxare si fun – City Summer Camp – în perioada 30 iulie – 10 august. Găsești info aici!