Un serial must see: Good Behavior, la TNT!

Cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai titrate seriale ale toamnei, Un Comportament Adecvat/Good Behavior se lansează în România pe 20 noiembrie, de la ora 22.00. Cu această ocazie, postul de televiziune TNT va declara Ziua Națională a Comportamentului Adecvat.

Serialul va fi difuzat în fiecare luni, începând cu ora 22.00.

Good Behavior îi are în rolurile principale pe Michelle Dockery, cunoscută din Downton Abbey, și pe actorul argentiniano-spaniol Juan Diego Botto, care a mai jucat în El Greco. Din distribuție mai fac parte Terry Kinney, Lusia Strus și Joey Kern.

Serialul este o adaptare a romanului Letty Dobesh semnat de Blake Crouch, iar primul sezon, lansat anul trecut, a fost urmărit în medie de 4,1 milioane de telespectatori în Statele Unite, pe toate platformele TNT.

Good Behavior spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o femeie care obține mereu ceea ce își dorește. După ce a ieșit din închisoare, a reușit să își recupereze fiul – Jacob (jucat de Nyles Julian Steele). Din păcate, înțelegerea făcută cu FBI pentru a reprimi custodia copilului aproape a costat-o relația cu Javier (Botto), un asasin plătit.

Serialul Good Behavior este produs de Chad Hodge (Wayward Pines, The Playboy Club), care este și scenarist, și de scriitorul Blake Crouch (Wayward Pines). Producători executivi sunt Marty Adelstein (Aquarius, Prison Break, Teen Wolf) și Becky Clements (Aquarius, Last Man Standing) de la Tomorrow Studios, un parteneriat între ITV Studios și Marty Adelstein.

Foto: TNT

Categorii Lifestyle