Un parfum inspirat din muzică

,,A parfume is a harmony of notes, like music.” – Ciara Valdo, JUSBOX founder

După cum susține Ciara Valdo, un parfum este o armonie a notelor, asemenea muzicii. În cadrul evenimentului de lansare a parfumului Feather Supreme, care a avut loc la BEAUTIK, un adevărat paradis al aromelor, am avut plăcerea să îi iau un interviu creatoarei brandului JUSBOX, Ciara Valdo, care este o femeie extrem de plăcută și comunicativă. Ea mi-a povestit puțin despre modul în care, împreună cu Andrea Valdo, a creat acest concept de parfum inspirat din muzică. Ciara susține că, atunci când asculți muzică, anumite melodii îți trezesc diferite sentimente – de bucurie, de tristețe, de melancolie, deoarece te duc cu gândul la anumite momente trăite. Parfumul face același lucru, poate chiar la un nivel mai profund, deoarece este un element mai intim, acesta trezește o emoție puternică. Așadar, atât muzica, cât și parfumul, funcționează pe aceleași principii, pun note împreună pentru a crea un întreg artistic.

Ciara susține chiar faptul că a folosit muzica, un cod atât de familiar oamenilor, pentru a le oferi ocazia și a-i determina pe aceștia să vorbească mai mult despre parfum.

Noua aromă JUSBOX, Feather Supreme, inspirată din muzica Arethei Franklin, este formată dintr-o mulțime de note florale precum trandafir, ylang-ylang, iasomie, tuberoză, și are ca note superioare mandarină, bergamotă și măr. Este greu de explicat exact, însă, atunci când miroși acest parfum, exprimă exact esența muzicii Arethei – feminitate, eleganță, aer sofisticat. Ciara il asociază nu numai cu muzica Arethei, ci și cu atitudinea acesteia. Ea consideră că artista este o femeie minunată atât pentru muzica ei, cât și pentru faptul că a luptat întotdeauna pentru drepturile femeilor, fapt mai putin cunoscut în media.

,,Feather is a symbol of freedom” – Ciara Valdo

Melodia Arethei Franklin, ,,A natural woman”, este cea la care Ciara se gândește atunci când miroase parfumul care este exact asemenea unei pene care plutește ușor și grațios în vânt.

Atât Feather Supreme, cât și restul aromelor JUSBOX, inspirate din muzică, sunt acum disponibile la BEAUTIK.