Un nou sezon al serialului „Umbre”, la HBO

Șerban Pavlu se întoarce în rolul deja celebrului Relu Oncescu. Sezonul al doilea al serialului original HBO Europe, Umbre, produs în România, va avea premiera anul acesta la HBO!

Primul sezon al serialului Umbre, care a avut premiera în decembrie 2014, s-a bucurat de un succes incontestabil în rândul publicului, reușind să devină cea mai apreciată producție HBO realizată în România. Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma (Dorel Vișan) – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’ (Doru Ana).

Așa cum ne așteptam, Bogdan Mirică și Igor Cobileanski semnează regia ambelor sezoane ale serialului Umbre. Ca la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, directorul de imagine responsabil pentru lungmetraje precum Poziția copilului (regia: Călin Peter Netzer), Câini (regia: Bogdan Mirică) sau Toată lumea din familia noastră (regia: Radu Jude).

Bogdan Mirică revine în forță în 2017 cu noul sezon din serialul Umbre, după ce anul trecut a câștigat premiul FIPRESCI al secțiunii Un certain regard, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, cu debutul său în lungmetraj: Câini.

Cel de-al doilea lungmetraj scris și regizat de Igor Cobileanski, Afacerea Est, a fost lansat în cinematografele din România în toamna anului trecut. Filmul a câștigat în luna noiembrie trei premii importante la Festivalul de Film Tallinn Black Nights.

Primul sezon al serialului HBO Umbre este disponibil pe HBO GO.

Categorii Lifestyle