Un nou serial pentru adolescenți: Soy Luna, la Disney Channel

disney

Astăzi îți propunem să faci cunoștință cu Luna, cea mai simpatică puștoaică din lume, ale cărei aventuri te vor cuceri și pe tine. Soy Luna, un nou serial pentru adolescenți, poate fi urmărit în fiecare săptămână, de luni până vineri, de la ora 18:00, la Disney Channel.

Viața Lunei este foarte frumoasă: locuiește împreună cu familia ei în Cancun, Mexic, merge la școală, unde are grup de prieteni grozavi, și este cea mai fericită atunci când este pe role. Numai că lucrurile se complică puțin pentru ea în momentul în care părinților ei li se oferă un loc de muncă în Buenos Aires, Argentina, unde trebuie să se mute întreaga familie. Iar Luna este nevoită să facă față acestei provocări, pentru că în mod sigur nu e deloc ușor să te descurci într-un nou oraș, într-o nouă școală, într-un mediu care nu este întotdeauna prietenos. Însă tânăra nu se dă bătută nicio clipă și se refugiază în pasiunea ei pentru patinele cu rotile, descoperind astfel un nou univers pe role, Jam & Roller, datorită căruia va reuși să se simtă ca acasă în Buenos Aires.

Cu determinare, entuziasm și dragoste pentru mersul pe patine cu rotile, Luna va învăța dansul pe role, își va face prieteni noi și își va întâlni prima ei iubire, maturizându-se pas cu pas.

CONCURS

A List Magazine și Disney te provoacă să te înscrii la cel mai simpatic concurs al momentului. Scrie-ne, până pe 10 iunie, pe echipa@alistmagazine.ro un mail în care să ne povestești care este hobby-ul tău, iar cele mai bune cinci povești vor fi premiate cu o pereche de căști Soy Luna. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 12 iunie pe mail, iar numele lor vor fi publicate la acest articol.

UPDATE: Câștigătorii concursului Soy Luna sunt: Alexandra Antuca, Letiția Istrate, Alexia Lixandru, Denisa Costrasal, Daria Horeboiu.

casti

Un serial despre pasiune, romantism, patine cu rotile, muzică și adolescență, Soy Luna este o producție originală Disney Channel America Latină în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Din distribuția Soy Luna fac parte: actrița mexicană Karol Sevilla (în rolul Lunei), actorul mexican Michael Ronda, actorii Valentina Zenere, Agustín Bernasconi, Lionel Ferro, Carolina Kopelioff, Katja Martínez, Gastón Vietto, Chiara Parravicini și Malena Ratner, precum și actrița spaniolă Ana Jara, actorul chilian Jorge López și renumitul artist Ruggero Pasquarelli (Violetta, Disney Channel) din Italia.

În completarea echipei vin actorii din Argentina: Luz Cipriota, Lucila Gandolfo, Rodrigo Pedreira (Violetta, Disney Channel), Germán Tripel (Violetta, Disney Channel), Diego Sassi Alcalá (Violetta, Disney Channel), Ezequiel Rodríguez (Violetta, Disney Channel), Carolina Ibarra, Antonella Querzoli, Paula Kohan și cei doi actori din Mexic, David Murí (La florería de Sofia, Disney Junior Mexico) și Ana Carolina Valsagna.