Un nou restaurant grecesc în oraș

cosmindragomir_kuzina_15

Ce moment mai potrivit ca la prima ninsoare poate fi să visezi la vacanța din Grecia, de pe o plajă superbă, la soare? Da, acolo unde ai mâncat cele mai delicioase salate și preparate din pește, cele mai bune brânzeturi și măsline? Ca să-ți mai treacă un pic dorul (până la vară mai e ceva vreme…), îți spunem și o veste bună: în București s-a deschis un nou restaurant grecesc, Kuzina, pe strada Barbu Văcărescu nr 241A. Noul restaurant are designul realizat de Cristian Corvin, cel care a decorat și celelalte restaurante din Divan Group.

Meniul tradițional grecesc reinterpretat este elementul distinctiv la Kuzina, oferta sa culinară incluzând și un preparat unic pe piața din România, Gyro Kavurma, din carne de vită preparată în suc propriu timp de câteva ore, servită cu salată grecească, un sos special și lipie crocantă. Noul restaurant pune la dispoziția clienților și o cramă generoasă, ce include peste 100 de sortimente. Spațiul acesteia va fi consacrat evenimentelor VIP, cooking show-urilor și degustărilor.

cosmindragomir_kuzina_19

Pentru ca iubitorii de bucătărie grecească să se bucure de experiența mediteraneeană și acasă, Kuzina îi așteaptă și cu produse grecești la vânzare în regim de magazin. Printre acestea se numără dulcețuri de portocale și de rodii, pâine tradițională cretană cu oregano, ulei de măsline și o selecție din cele mai bune brânzeturi din Grecia. Un loc special în oferta Kuzina îl ocupă un oțet balsamic cu o aromă specială, ținut într-un butoi din lemn de castan timp de șase ani. Ce spuneți, ne vedem la prânz?

cosmindragomir_kuzina

Categorii Lifestyle