Un nou Magazin Certificat LEGO® s-a deschis în Park Lake Bucureşti

lego

Cel de-al şaptelea magazin certificat LEGO® din România s-a deschis odată cu centrul comercial Park Lake din Bucureşti. În cadrul acestuia, s-a inaugurat cel mai nou magazin certificat LEGO unde sunt invitaţi la joacă copiii de orice vârstă.

Pasionaţii LEGO pot descoperi în noul magazin (dedicat în totalitate brandului LEGO) şi Pick & Build Wall, locul de unde îşi pot alege cărămizile şi elementele dorite, în multe forme şi culori, în cantitatea dorită. Varietatea de piese LEGO se înnoiește constant, astfel încât pasionaţii de construcţii îşi pot folosi propria imaginaţie pentru a crea construcții noi de fiecare dată când vizitează magazinul. Dar magazinul LEGO este mai mult decât un simplu magazin de jucării. Este chiar un mic centru de distracție unde copiii pot construi liber, pot interacționa cu modelele 3D supradimensionate și își pot crea propria minifigurină personalizată.

Magazinele certificate LEGO dețin cea mai mare gamă de produse LEGO din țară, însumând peste 500 de tipuri de seturi de construcție tematice perfecte pentru copiii de la 1½ – 99ani, dar și seturi de construcție LEGO de mai mare complexitate, cum ar fi Architecture și Mindstorms. După cum ne-am obișnuit, și în acest magazin vom regăsi produse exclusive, printre care seturi de construcție și produse personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, căni, soluţii de organizare, accesorii pentru birou şi multe altele.