Un nou cake shop în centrul Bucureștiului

Poftă de ceva dulce? Dă o fugă în Dorobanți, locul ispitelor dulci. Grace Couture Cakes, brandul care a introdus în România conceptul de prăjituri couture, a deschis cel de-al doilea Cake Shop din București în Piața Dorobanți nr. 5. Lansarea sa marchează cinci ani în care atelierul a îndulcit mii de evenimente private și corporate.

Macarons cu zmeură și cocos, fructe de pădure sau mojito, prăjituri Essentials cu mousse fistic sau mango cu fructul pasiunii, tarte din colecția Tartes Bar cu strat crocant Feuilletine cu praline, cremă de ciocolată neagră belgiană și decor cu foiță de aur, eclere din gama Éclair Affair, deserturi la pahar sau torturi Signature: iată doar o parte din prăjiturile disponibile în noul cake shop, pretextul ideal pentru un cadou dulce oferit ție însuți sau celor dragi.

„Am lansat Grace Couture Cakes în 2012, având un singur angajat, în anul următor 3, iar astăzi din echipa noastră fac parte 47 de oameni extraordinari, unii dintre cei mai buni din domeniu. Fiecare pas în dezvoltarea business-ului a venit cu noi provocări și noi lecții. Am învățat că nu există ”nu pot” și ”nu știu”, am învățat importanța identificării partenerilor potriviți și a consolidării echipei, dar și că este esențial să aduci mereu ceva nou, să inovezi și să privești cu realism piața și oportunitățile pe care ți le oferă. Sunt fericită și recunoscătoare în fiecare dimineață, când intru pe ușa atelierului și îmi dau seama că tot ce am visat pentru Grace Couture Cakes s-a împlinit. Sunt fericită când primesc feedback-ul celor care aleg prăjiturile noastre pentru evenimente și al invitaților lor, precum și al celor care descoperă cake shop-urile noastre din Băneasa Shopping City sau Dorobanți”, a spus Alina Sudriu, Fondator Grace Couture Cakes.

Categorii Lifestyle