Un gest simplu care îţi menţine tinereţea

Cel mai frecvent mit pe care încerc să îl demontez de câţiva ani buni este că produsele cu SPF trebuie folosite doar atunci când mergem la plajă. Ori de câte ori am ocazia, le explic tuturor că protecţia solară este obligatorie pe tot parcursul anului şi că doar aşa, putem combate îmbătrânirea prematură a pielii.  80% din radiațiile UVA,  cele responsabile de îmbătrânire, reușesc să treacă prin nori și ferestre, afectând pielea.

Deseori, după ce interlocutorii mei încep să înţeleagă cu adevărat că nu e de glumă cu foto-îmbătrânirea şi efectele nocive ale soarelui, mi se plâng că nu ştiu ce produse să aleagă sau că textura nu e tocmai pe placul lor. Ca să eliminăm din start aceste motive, le recomand să încerce noua gamă Apivita Suncare.

Sub formă de creme, de lapte sau de ulei, produsele răspund nevoii de a proteja pielea de radiațiile solare pe tot parcursul anului. Gama este atât de variată încât este imposibil să nu găseşti produsul care ţi se potriveşte. Pe mine una Apivita Suncare m-a cucerit şi pentru că protecţia solară e îmbinată şi cu alte beneficii pentru piele. Astfel, poţi opta pentru cremă nuanţatoare matifiantă, cremă de faţă anti-rid sau cremă de faţă anti-pete. În plus, pentru produsele de corp, poţi alege textura care îţi place: lapte sau ulei. Şi ai şi variante pentru protecţia solară a copiilor sau după expunerea la soare.

Dincolo de senzorialitatea produselor, Apivita Suncare excelează la capitolul eficienţă şi inovaţie. Pentru prima dată, o gamă de produse solare combină beneficiile microalgelor mediteraneene cu extractul patentat de propolis. Rezultă astfel o inovație globală numită 3D PRO-ALGAE® – ce oferă o excelentă protecție solară și protecție împotriva foto-îmbătrânirii. Totodată are și acțiune specializată împotriva ridurilor, a petelor cauzate de soare sau a excesului de sebum.

Gama SUNCARE conține produse cu până la 97% ingrediente naturale și se adresează tuturor nevoilor pielii expuse la soare: hidratare, protecție antioxidantă, protecție împotriva foto-îmbătrânirii, oferind totodată acțiuni specializate, cum ar fi matifierea tenului cu tendință de îngrășare, protecție împotriva petelor de soare sau acțiune anti-rid. Noile formule NU conțin alcool, parabeni, propilen glicol, butilen glicol, uleiuri minerale, etanolamină, ftalați, PCM, NM.

Beauty editor’s choice:

Îmbogăţită cu celule stem din fenicul de mare și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, crema de față anti-pete cu SPF50 ajută la reducerea petelor brune și la prevenirea apariției altora noi. În plus, oferă protecţie ridicată pielii şi o hidratează. Este soluţia ideală împotriva îmbătrânirii premature.

Crema de față anti-pete cu SPF50, Apivita Suncare