Un altfel de boot camp

bootcamp1

Credeai că știi să te antrenezi corect? Să ai o alimentație echilibrată? Ei bine, nu poți fi sigură că ai urmat toate procedurile corecte până când nu iei contact cu regulile stricte ale unui bootcamp.

Între 12 mai și 18 mai ai ocazia să participi la The Code, un program complex și echilibrat pentru corpul tău, unde vei învăța despre diete care și se potrivesc, despre nutriție alcalină (bazată pe sucuri din fructe și legume proaspete), echilibrare mentală, detox metabolic holistic. Și nu doar vei învăța despre aceste lucruri, ci vei avea ocazia să te antrenezi în fiecare zi.

Practic, The Code este un model educaţional livrat în 7 zile, diferit prin abordarea holistică, componenta nutriţională fiind completată de workshop-uri şi educaţie despre nutriţie, metabolism şi corp, de antrenamente în aer liber, de sesiuni de body & mind (Yoga, Pilates, meditaţie, tehnici de respiraţie), de consiliere motivaţională şi dezvoltare personală şi de activităţi de grup/entertainment.

“Asistăm la o o schimbare marcantă în industria de well-being, abordările disparate asupra corpului nostru producând doar efecte şi manifestări punctuale. Este momentul unei regândiri profunde şi complete pentru a putea vorbi de o transformare adevărată a propriului corp, pornind de la o înţelegere aprofundată a modalităţii în care poţi da un start nou atât fizic, cât şi mental, spunea master trainerul Geo Bogdan, inițiatorul acestui program.

Unde? Într-un spațiu zen la Padina Ursului – Fundățica, în zona culoarului Rucăr Bran la o altitudine de 1.380 m. (Prețul pentru 7 zile de program The Code, incluzând toate mesele pregătite exclusiv conform rețetelor secrete pentru resetarea metabolismului, cazarea in Pensiunea Padina Ursului de 5*, transportul din București și retur, programele de educație sportivă și de antrenamente, evaluările complete pentru fiecare participant, toate activitățile sportive și de grup este de 650 euro). www.btcode.eu

Foto: The Code

Categorii Lifestyle