Uleiuri naturale pentru un păr proaspăt vopsit și sănătos

hepta_2414687-re

Orice femeie își dorește un păr strălucitor, plin de volum, cu aspect de proaspăt vopsit. Atunci când ne vopsim părul, ne dorim ca rezultatul final să fie unul de excepție, dar în același timp vrem ca părul să fie revitalizat încă de la rădăcină. LONCOLOR, marca românească de vopsea cu cea mai îndelungată tradiție, îți oferă acum o formulă nouă pentru colorarea părului în gama Expert. Având în rolurile principale șase uleiuri 100% naturale, noua vopsea Loncolor Expert Oil Fusion este special concepută pentru ca fiecare femeie să se bucure de o culoare intensă și de durată, dar și de un păr cu aspect sănătos, cu un plus de strălucire la fiecare vopsire.

LONCOLOR EXPERT Oil Fusion vine cu o formulă cu ingrediente naturale: unt de shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui. Setul de colorare include un mix de patru uleiuri 100% naturale, care se adaugă în timpul preparării amestecului colorant, pentru un rezultat final excepțional. Combinația unică de uleiuri naturale reunește proprietățile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale și sâmburi de struguri pentru o textură plăcută și o ținută impecabilă a firului de păr.  Atunci când îți dorești un păr revitalizat încă din perioada vopsirii, este recomandat să folosești cu regularitate mixul de uleiuri, iar părul va avea un aspect sănătos și culoarea părului proaspăt vopsit va fi plină de reflexii strălucitoare. 

În plus, masca pentru păr LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – cu ulei de argan – inclusă în setul de colorare este destinată îngrijirii părului proaspăt vopsit, iar acesta devine mătăsos și ușor de pieptănat. Conținutul de provitamina B5 și cheratina hidrolizată oferă părului vitalitate și strălucire, dar și o hidratare în profunzime.

Fotohepta.ro