UberIceCream în București: apeși un buton și primești înghețată în câteva minute!

ubericecream

Vești bune și delicioase pentru iubitorii de înghețată! Vineri 15 iulie, va fi din nou acea zi din an în care pot comanda înghețată în aplicația Uber. Pentru al doilea an consecutiv, UberIceCream revine în București, iar utilizatorii Uber vor putea primi înghețată Magnum la atingerea unui buton, în doar cateva minute. Sună bine și… răcoritor, nu-i așa?

UberIceCream este cea mai iubită promoție Uber și a devenit deja o tradiție. Anul acesta, se desfășoară într-un parteneriat global cu Unilever în peste 400 de orașe din 69 de țări, implicând milioane de oameni care vor livra sau vor primi milioane de înghețate.

O comandă constă în trei înghețate Magnum, iar prețul de livrare este de 10 Lei. În acest preț sunt incluse atât cele trei înghețate, cât și livrarea. În cazul utilizatorilor noi, aceștia pot să-și facă un cont Uber, iar daca folosesc codul VREAUINGHETATA, comanda va fi gratuită.

Cum funcționează:

1. Deschide aplicația Uber vineri, 15 iulie, între orele 11:00 și 15:00
2. Alege adresa de livrare și apasă pe butonul de comandă pentru #UberIceCream
3. Dacă ești pus în legătură cu una dintre mașinile cu înghețată, vei primi comanda în câteva minute. (Te rugăm să te întâlnești cu șoferul afară, întrucât nu va putea lăsa mașina parcată).
4. Cererea va fi foarte mare. Dacă nu găsești o mașină cu înghețată imediat, mai încearcă, vei avea patru ore la dispoziție.

UberIceCream a început în 2012, cu livrări de înghețată în șapte orașe din SUA. A crescut de la an la an, odata cu Uber: 2013 (33 de orașe, din 10 țări); 2014 (144 de orașe, din 38 de țări); 2015 (254 de orașe, din 58 de țări). Anul acesta, 400 de orașe din 69 de țări vor participa la UberIceCream.

Categorii Lifestyle