Uber si Asociaţia Necuvinte, împreună pentru mai multă siguranţă pentru femei

Merg cu Uber de mai bine de un an și cred că, în momentul de față, e cea mai bună variantă de transport, în afară de mașina personală, desigur. Mi-am instalat aplicația la repezeală, nici nu știam prea multe lucruri despre ea la momentul respectiv, însă nu reușeam să găsesc niciun taxi (și, oricum, am avut parte și de mici incidente cu diferiți taximetriști, așa că mă cam săturasem de ei) și m-am hotărât să apelez la Uber în speranța că voi putea ajunge la timp în locul în care trebuia să fiu.

Astăzi, peste 250,000 de oameni aleg Uber în România ca pe o opțiune de transport sigură și de încredere. Și deși nicio călătorie nu poate fi 100% sigură, tehnologia Uber oferă siguranță sporită înainte, în timpul și după fiecare cursă.

ÎNAINTE DE CURSĂ

·         O mașină ajunge la tine, în medie, în puțin peste 4 minute.

·         Nu mai aștepți o mașină în stradă. Aplicaţia Uber identifică automat locul în care te afli. Astfel, vei putea aştepta confortabil şi în siguranţă acolo unde te afli până vine şoferul.

·         Fără discriminare – la Uber, nicio cursă nu e prea scurtă sau prea lungă.

·         Știi cine este soferul. Când îţi este alocat un şofer partener, vei putea vedea numele, numărul de înmatriculare, poza şi evaluarea sa – aşadar, vei şti din timp cine te preia.

·         Selecția șoferilor parteneri. Toţi şoferii partneneri Uber trebuie să treacă printr-un proces de verificare a actelor personale și ale mașinii și trebuie să prezinte un cazier auto și judiciar curate, precum și o asigurare.

ÎN TIMPUL CURSEI

·         Nu există riscul să te rătăcești. Șoferul partener te va duce la destinația indicată în aplicație pe traseul preferat sau cel indicat de aplicația de navigație, iar tu vei vedea mereu unde te afli pe hartă.

·         Trimite timpul estimat până la destinaţie.Odată ce te-a preluat şoferul, poți trimite ușor, prin opțiunea Share my ETA din aplicație, timpul estimat până la destinaţie către prieteni şi familie, astfel încât aceştia să poată urmări traseul tău în timp real şi să ştie când vei sosi.

·         Tranzacţii fără numerar.Tarifele se percep automat și în deplină siguranță de pe cardul de credit al utilizatorului, aşa că şoferii parteneri nu mai sunt nevoiți să aibă numerar la ei sau să dea rest.

·         Asigurare. Toate cursele Uber sunt asigurate atât pentru șofer, cât și pentru pasager.

DUPĂ CURSĂ

·         Feedback anonim. După fiecare cursă, trebuie să dai o evaluare şoferului. Asta ne ajută să continuăm să oferim cea mai bună experiență utilizatorilor noștri. În București, evaluarea medie a unui șofer este de 4,86 din 5, iar o evaluare medie de sub 4,7 duce la excluderea temporă sau permanentă a partenerului de pe platformă.

·         Echipă dedicată care răspunde la incidente. Avem o echipă locală special instruită pentru a răspunde la incidente și care este disponibilă non-stop pentru a gestiona orice posibilă problemă.

·         Uber te duce în siguranță acasă când s-a întunecat. 7 din 10 utilizatori Uber în București comandă o mașină seara sau după lăsarea nopții.

·         Turiștii care vizitează România au încredere în Uber. Până în prezent, vizitatori din peste 70 de țări au ales Uber ca pe o opțiune sigură și de încredere.

·         Mai multă siguranţă pe şosea. Ora de vârf la Uber este atunci când se închid barurile. Oferind o cursă de încredere la o simplă apăsare de buton, încurajăm oamenii să îşi lase cheile acasă și să ia hotărârea responsabilă la finalul serii. 1 din 4 utilizatori de Uber își lasă mașina acasă mai des de când au la dispoziție și Uber

·         Numere de telefon anonimizate. Uber utilizează tehnologie care ascunde numerele de telefon pentru a menţine informaţiile de contact confidenţiale.

Siguranța în mijloacele de transport este importantă pentru toată lumea, dar mai ales pentru femei. Uber și Asociația Necuvinte (una dintre cele mai puternice voci împotriva abuzurilor asupra femeilor) si-au unit forțele pentru a promova siguranța în mijloacele de trasport și acasă. Uber a devenit partner de mobilitate al Asociației Necuvinte, asigurând transportul echipei și al femeilor care beneficiază de sprijinul lor, timp de un an.

Categorii Lifestyle