Turul ”casei de la țară”, din Cotswolds, a familiei Beckham

beckham cotswolds

Familia Beckham s-a mutat cu cățel și cu purcel la reședința de la țară, din Cotswolds, sud-vestul Angliei, locul în care vor să-și petreacă restul carantinei. Aici, clanul Beckham deține o proprietate de 6 milioane de lire sterline, formată dintr-un hambar transformat în locuință, un lac natural, teren de tenis, saună, jacuzzi, piscină, teren de crichet și grădină luxuriantă, amenajată de cei mai apreciați peisagiști.

Familia Beckham, formată din David, Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper – s-a refugiat aici de la Londra, unde au locuit până în prezent într-o casă în valoare de peste 30 de milioane de lire sterline.

beckham cotswolds

beckham cotswolds

Numeroase imagini din casa de la țară a familii Beckham au fost publicate de-a lungul timpului pe conturile lor de social media, iar familia își petrece timpul deseori aici, mai ales de sărbători și în timpul vacanțelor scolare. Zona este înțesată de vedete, care caută liniștea și natura, mai ales în această perioadă plină de restricții.

beckham cotswolds

Localnicii nu sunt încântați de compania selectă, din cauză că se tem ca nu cumva celebritățile să-i contamineze cu coronavirus. În plus, comunitatea nu apreciază nici atenția excesivă acordată zonei din cauza multiplelor postări pe social media ale vedetelor.

beckham cotswolds

Casa din Cotswolds are o însemnătate aparte pentru proprietarii săi – aici și-a aniversat împlinirea a 21 de ani Brooklyn, fiul cel mare al cuplului David și Victoria Bekham, și tot aici au fost botezați și ultimii doi născuți, Cruz și Harper.

beckham cotswolds

Casa este amplasată într-o zona idilică și are farmecul unui conac de țară, amenajat din multe elemente naturale, de-ale locului, precum piatra și lemnul.

Mobilierul este masiv și își păstrează nota rustică, iar pereții sunt din cărămidă. De asemenea, în camera de zi tronează un candelabru imens și un șemineu, iar ușile din sticlă dau direct către grădină, ceea ce face ca spațiul să fie perfect penru petreceri. Covoarele și celelalte piese de mobilier nu sunt deloc pretențioase și se înscriu în aerul de țară al proprietății.

David și Victoria au amenajat în curtea casei și o piscină și un teren de tenis, mai ales pentru Cruz, care e pasionat de sportul alb, iar cuplul a acordat o atenție sporită și grădinii, care a fost de amenajată de un architect peisagist multipremiat. Curtea are spațiu de luat masa și barbeque, iar proprietarii vor să adauge, la un moment dat, și o livadă.

Bucătăria casei este, de asemenea, dotată cu tot ce trebuie, și dispune și de cuptor de pizza.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle