Tunsori și coafuri care te fac să pari cu 10 ani mai tânără

tunsori coafuri tinerete

Termenul de anti-ageing nu se aplică doar în cazul îngrijirii tenului și al corpului, ci și în ceea ce privește îngrijirea și stilizarea părului. Îți propunem câteva coafuri și tunsori care îți dau un aspect tineresc și care sunt potrivite indiferent de vârstă, fie că ai 20 sau 70 de ani. Iată câteva stiluri care te fac să pari cu cel puțin 10 ani mai tânără.

Breton lung și neted

tunsori coafuri tinerete

Bretonul este unul dintre stilurile care au cel mai pronunțat efect de întinerire. Dacă în copilărie eram ”chinuiți” de părinți de tunsoarea ”castron”, la maturitate bretonul dă un aspect jucăuș, dar rafinat, în același timp, mai ales dacă șuvițele sunt mai lungi și putin filate. Bretonul este un accesoriu pentru chip și nu are vârstă, orice femeie poate să-l poarte, spun specialiștii.

Bob glamorous

tunsori coafuri tinerete

Bobul este tunsoarea supremă – este șic și sofisticată, suvițele care încadrează fața oferă un aspect proaspăt, subțiază maxilarul și pun în evidență pomeții.

Tunsoarea pixie

pixie

Feminitatea a fost mereu asociată cu părul lung, dar o tunsoarea scurtă, în stilul pixie, pune în evidență trăsăturile feței – stilul emană încredere în sine și spirit ludic și are avantajul că poate fi aranjat în feluri diferite în fiecare zi, cu un minimum de produse de styling și de efort.

Păr creț cu tunsoare în formă de diamant

par cret diamant

Hairstyliștii susțin că e cea mai potrivită tunsoare pentru părul foarte ondulat.

Tunsoarea ”lob”

lob

Lob e combinația dintre bob și long, adică un bob mai lung și este unul dintre cele mai populare stiluri adoptate în ultimii ani. Mentenanța este minimă și se potrivește multor texturi ale părului. În plus, aspectul clasic, temperat, permite adoptarea oricărui tip de machiaj sau de haine.

Foto: Hepta