Tunsori pentru părul scurt: exemple de la 5 vedete

Din ce în ce mai multe vedete au început să își îndrepte atenția spre părul scurt, o modă care a luat cu asalt anul 2017. Recunosc că până acum eu nu m-am gândit vreodată la varianta unei tunsori pentru păr scurt, dar văzând celebrități optând pentru un hairstyling atât de modern și cool, am început să iau în calcul această opțiune. Pare mult mai simplu de întreținut (nu e chiar așa ușor, de fapt), arată foarte modern și te întinerește cu cel puțin câțiva ani. Bineînțeles, dacă ții cont de forma feței și de trăsăturile tale. Inspiră-te de la vedete…

Katy Perry

Cântăreața a obișnuit publicul cu numeroase schimbări de look, însă de data aceasta a surprins cu o tunsoare care îi sublinează foarte frumos trăsăturile chipului.  Cu mai mult volum într-o parte și foarte scurt tuns în cealaltă, această coafură îndrăzneață arată foarte chic și i se potrivește mănușă artistei. Tunsoarea adoptată de Katy Perry poate fi o idee bună pentru cele care au o formă a feței ovală și ușor alungită.

Cara Delevingne

Declar că sunt mare fan Cara Delevingne, tocmai datorită atitudinii și stilului original pe care-l adoptă. Noua tunsoare bob, în combinație cu blondul platinat, oferă modelului internațional un aer chic și îl încadrează în rândul trend setterilor în materie de beauty. Bobul lung poate fi ales de cele care nu vor o schimbare bruscă, dar își doresc un look la modă în anul 2017.

Scarlett Johansson

Curajul actriței de a adopta o tunsoare atât de scurtă a uimit… dar într-un sens bun! Până în acest moment, Scarlett a ales coafuri foarte cuminți, clasice, însă la începutul anului 2017 s-a orientat spre un look care îi evidențiază perfect frumoasele trăsături ale feței. Într-adevăr, este nevoie de o doză mare de curaj pentru o așa schimbare de look, însă pentru cele care au un stil mai nonconformist, tunsoarea pixie este alegere ideală.

Kelly Rowland

Ani la rând, cântăreața a purtat părul lung și ondulat, până acum puțin timp când s-a orientat spre bobul scurt și drept. A fost destul de greu să mă obișnuiesc cu ea purtând această tunsoare, însă arată foarte stylish. Faptul că vârfurile sunt tunse drept, oferă mai mult volum părului, arătând strălucitor și foarte sănătos.

Kristen Stewart

Clar nu toate femeile s-ar gândi la o tunsoare băiețească, însă este un look extrem de în vogă la ora actuală. Actrița a renunțat la frumoasa podoabă capilară în favoarea unei tunsori mai mult decât îndrăzneață, care îi sublinază ochii mari și verzi. Nu pentru toate femeile această tunsoare este o opțiune bună, însă cele cu fața mică și ovală se pot gândi la acest hairstyle radical.

Și pentru că stylingul joacă un rol foarte important în viața femeilor care poartă părul scurt, mai jos există o serie de produse must have în rutina zilnică de coafare a unor astfel de tunsori.

SHOP THIS STORY:

Foto: hepta.ro, brands websites

Citește și:

5 culori de păr pe care să le porți în 2017