Tulipina vine in Romania ! O întâlnire de neuitat cu faimosul designer floral Kiana Underwood

Numărătoarea inversă a început deja pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente din domeniul floristic : vorbim în mod evident despre Masterclass-ul pe care Tulipina îl va ține la Bucuresti in data de 16 Iulie 2019.

Renumitul designer floral american Kiana Underwood, vine pentru prima data in Romania in aceasta vara pentru a sustine un atelier exclusivist dedicat unui număr limitat de cursanti norocosi  veniti chiar din intrega lume.

Evenimentul va fi organizat si gazduit de catre Blossom Floral Design .  Studioul de design si styling floral fondat in 2016 de catre Claudia Docan, cea care a facut tot posibilul pentru a aduce famoisul designer la noi in tara, isi va pune atelierul la dispozitie pentru desfasurarea evenimentului din data de 16 iulie a.c.

Participanții vor petrece intreaga zi in atelierul situat in nordul capitalei, chiar in padurea Baneasa, inconjurati de natura si superbele flori aduse de la cei mai buni producători din lume cu ajutorul celor de la Gradina Urbana Concept.

In cadrul Worksopului, Kiana  va impartasi  tehnici compozitionale contemporane  pentru realizarea pieselor de rezistenta ale unei nunti: buchetul de mireasa si aranjamentul floral, ambele semnatura propie.

Se va acorda multă atenție și dedicare alegerii florilor  si a nuanțelor de culori pana la cel mai mic detaliu.

Scopul atelierului este de a crea un cadru unic și sofisticat.

Ulterior, impreuna cu cei prezenti se va decora masa pentru cina festiva,  urmata de un Graden Party  care va incheia o zi superba intr-o companie pe masura.

Emm Fagadar, cunoscutul fotograf de nunti, atat pe plan local cat si international, va surpinde pe pelicula, momentele marcante ale evenimentului si creatiile realizate.

Categorii Lifestyle