Tu ţi-ai găsit ochelarii de soare pentru această vară?

Emporio_Armani_hepta_624015

Niciodată nu poţi avea prea mulţi ochelari de soare. Am ajuns la concluzia asta nu ca o scuză pentru momentele mult prea dese în care dau peste o pereche nouă care îmi place atât de mult încât nu mă pot abţine să nu o fac a mea, ci pentru că ochelarii de soare sunt nişte accesorii absolut indispensabile, nu numai din punct de vedere al sănătăţii ochilor cât şi luând în considerare planul estetic – pot acoperi urme ale oboselii, imperfecţiuni ale tenului, pot completa o coafură când sunt purtaţi nonşalant în creştetul capului, şi, desigur, pot veni în completarea oricărei ţinute. Pentru acest ultim punct, e bine să ai de unde alege.

Noul magazin emblemă al brandului OPTIblu, situat pe Strada Radu Beller din Bucureşti, este locul ideal – ai la dispoziţie variante nenumărate, de la modele clasice la piese statement.

În spaţiul minimalist în care predomină albul optic şi ecranele pe care rulează cele mai noi campanii internaţionale, se regăsesc toate brandurile din portofoliul OPTIblu, precum şi cele mai recente achiziţii: Illesteva, Massada, Spektre, Victoria Beckham, Matthew Williamson, Thom Browne, Linda Farrow, Cutler and Gross, Dries Van Noten, Diţă, Phillip Lim, Oliver Peoples, Mykita, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen, McQ şi Cartier.

panorama store

Tot aici îţi poţi găsi rama ideală pentru ochelarii de vedere. Cabinetul medical din incinta magazinului este dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi oferă consultaţii oftalmologice personalizate într-un mix perfect sincronizat cu shopping-ul de rame şi de ochelari de soare construiţi din materiale top of the line, uşoare, cu lentile având cea mai bună protecţie solară, realizate după cele mai noi tehnologii.

Foto: OPTIblu