Tu ştii cum să ai grijă de părul tău vopsit?

loreal-elseve

Ca beauty writer, sunt adesea întrebată de către cititoare ce nuanţe de păr se poartă în noul sezon şi care cred că li s-ar potrivi. Mai apoi, dornice să experimenteze, fie acasă, fie în salonul de înfrumuseţare, ele îşi colorează părul, inspirându-se din tendinţe. Din păcate, la scurt timp, sunt extrem de nemulţumite că podoaba capilară nu mai are aceeaşi strălucire, că nuanţa a devenit ternă şi că şuviţele sunt deshidratate şi uscate.

Sunt mai mult ca sigură că scenariul de mai sus îţi este cunoscut şi ţie. Şi te confrunţi cu aceste probleme tocmai pentru că neglijezi un aspect extrem de important: părul vopsit are nevoie de o îngrijire specială şi corectă. În plus, mitul conform căruia doar părul blond are nevoie de îngrijire după vopsire întrucât acesta este mai sensibil trebuie demontat odată pentru totdeauna.

Indiferent de culoarea părului, ca să te bucuri de strălucirea acesteia pe termen lung, ritualul tău de haircare trebuie să fie complet şi să includă şampon, balsam şi mască. În zadar alegi cea mai bună soluţie pentru colorarea părului dacă ulterior, nu foloseşti produse care să fixeze culoarea, să protejeze fibra capilară şi să asigure strălucire îndelungată.

Culoare şi strălucire

Roşul meu îl vreau aprins. Blondul meu îl vreau strălucitor. Brunetul meu îl vreau intens. Alexia Graham, Doutzen Kroes şi Alice Peneacă, brand ambasadoare Elseve Color-Vive dau glas dorinţelor noastre într-o nouă campanie marca L’Oréal Paris. Iar vestea bună este că datorită inovaţiilor pe care specialiştii le-au încapsulat în noua formulă a gamei Elseve Color-Vive dedicată îngrijirii părului vopsit, dorinţele devin realitate.

colaj150

Numărul 1 în îngrijirea părului colorat în România, gama Elseve Color-Vive de la L’Oréal Paris este fără îndoială secretul culorii ideale, sublime ca în prima zi. Din octombrie 2016, disponibile într-un nou ambalaj, şamponul, balsamul şi masca liniei sunt şi mai eficace. Şi asta datorită formulei îmbunătăţite cu elixir de seminţe de in, filtre UVB/UVA şi concentrat nutritiv. Noua formulă oferă îngrijire superioară părului, o protecţie avansată a culorii, fixează culoarea părului mai mult timp, protejează fibra capilară şi conferă culorii strălucire îndelungată.

În plus, pentru un ritual de haircare complet, care să bifeze nevoile părului vopsit, foloseşte uleiul pentru păr colorat Elseve Ulei Extraordinar. Acesta este remediul ideal pentru părul vopsit, mai ales dacă este uşor uscat. Eficienţa uleiului se datorează formulei care reuneşte extracte din şase flori rare: măceş care regenerează părul, muşeţel care să-i confere strălucire, lotus pentru netezire şi catifelare, floare de tiare cu rol hidratant, in pentru fortifierea fibrei capilare şi floare soarelui care are un puternic efect hidratant.

Extrem de versatil, poţi include Uleiul Extraordinar în programul de îngrijire în funcţie de nevoile tipului tău de păr. Dacă vrei să îţi hidratezi intens şuviţele, aplică-l înainte de şamponare. Pentru a proteja fibra capilară şi a o catifela, foloseşte-l înainte de uscare. Iar dacă îţi doreşti o strălucire ieşită din comun, ţine minte că doar câteva picături folosite la finisare sunt suficiente pentru a-ţi îndeplini dorinţa.

(P)