Tu știi ce trebuie să întrebi când alegi fillerele faciale?

Pentru a fi mai bine informată în luarea deciziilor corecte din punct de vedere estetic și medical, dar și pentru a fi încrezătoare în tratamentul ales, trebuie să știi care sunt întrebarile pe care trebuie să le adresezi medicului, dar și cele pe care el trebuie să ți le adreseze.

În acord cu tendințele în îngrijirea pielii, și în clinicile estetica în care se fac intervenții de înfrumusețare, tendința actuală este de cât mai multă naturalețe și armonie a trăsăturilor faciale. De aceea, intervențiile estetice trebuie: să personalizeze fiecare tratament în funcție de individ, să îmbunătățească anumite aspecte ale felului în care arătăm, să accentueze trăsăturile frumoase și să ajute la o îmbătrânire cât mai elegantă.
Trăim într-o lume digitalizată, o lume a imaginii, iar felul în care arătăm ne poate influența psihicul și viața, în general. Este important, în momentul în care ne aflăm în fața medicului, să îi transmitem, pe lângă zonele anatomice pe care dorim să le înfrumusețăm, și felul în care dorim să ne simțim.

Care sunt întrebările pe care ar trebui să le adresezi medicului tău?

Când alegi să faci o intervenție de înfrumusețare, fă-ți o listă de întrebări:

  1. Mă va ajuta acestă procedură sau acest plan de tratament să ating rezultatul pe care mi-l doresc?
  2. Ce produs veți utiliza?
  3. Cât timp vor dura efectele tratamentului?
  4. Care sunt efectele secundare?
  5. De cât timp este în piață produsul?
  6. Ce dovezi clinice are produsul?
  7. Când este următoarea programare?
  8. Cum îmi pot menține rezultatele?
  9. Care sunt recomandările post tratament?

Întrebările pe care ar trebui să le primești din partea medicului în timpul unei consultații:
1. Care este motivul pentru această consultație medicală?
2. Ce îți dorești să obții în urma tratamentului?
3. Care sunt zonele faciale de care esti nemulțumită sau preocupată?
4. Cum ai dori să te simți după tratament?
5. Ce te îngrijorează referitor la planul de tratament propus?
6. Care sunt antencedentele medicale și dacă în prezent ești sub tratament medicamentos?

De ce să alegi fillerele faciale JUVÉDERM®?
Obţinerea unui aspect senzațional… adică acel WOW factor… poate deveni o caracteristică importantă pentru tine. JUVÉDERM® înseamnă a îmbunătăți anumite trăsături faciale pentru a obține aspectul mult dorit. Ca lider mondial, marca de fillere faciale pe bază de acid hialuronic JUVÉDERM®, te poate ajuta (în funcție de tratamentul ales) pentru:
• Conturarea pomeţilor pentru o mai bună definire
• Reîmprospătarea regiunii perioculare
• Definirea bărbiei și a liniei mandibulare
• Adăugarea de volum buzelor
• Menținerea unui aspect și a unei senzații naturale
Fillerele pe bază de acid hialuronic, JUVÉDERM® au capacitatea superioară de a se integra în țesutul facial pentru obținerea unui aspect natural care durează până la 24 luni, în funcție de produsul ales. Mai mult decât atât, prin studiile clinice şi multitudinea de utilizatori ai acestor produse, JUVÉDERM® oferă un grad ridicat de siguranţă cu o incidenţă scăzută a efectelor adverse.

Pentru a afla o parte din răspunsurile la cele mai frecvente întrebări legate de ce tratament ţi se potriveşte, poţi accesa pagina oficială www.juvederm.ro sau ne poţi căuta pe Instagram şi Facebook @juvederm.romania.

Trebuie întotdeauna consultat un profesionist din domeniul sănătății specializat în estetică facială, pentru a decide dacă JUVÉDERM® este potrivit în cazul tău și pentru lista completă de reacții adverse.

Model tratat cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate.

© 2020 Allergan Aesthetics, an AbbVie Company. Toate drepturile sunt rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

Juvéderm® este o gamă de dispozitive medicale cu marcaj CE (0344), cu specificaţii şi caracteristici diferite. Este necesară întotdeauna consultarea unui medic specialist care să vă recomande produsul cel mai adecvat din gama Juvéderm® pentru nevoile dumneavoastră.

Profesioniştii în domeniul sănătăţii sunt rugaţi să raporteze orice incident referitor la un dispozitiv medical prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro precum şi către Allergan S.R.L. folosind următoarele date de contact: ProductSurveillance_EAME@Allergan.com, Safety.Romania@Allergan.com, Info.Romania@Allergan.com, Medinfo.Romania@Allergan.com, Tel: (+4) 021 301 53 02, (+4) 072 261 62 97. RO-JUV-2050056

Data pregătirii: Decembrie 2020