Tu cum îți îngrijești hainele? (P)

lenor ariel 2

Sport-casual: acesta este trendul care a luat cu asalt catwalkurile în ultimele sezoane. Prin urmare, garderobele noastre s-au îmbogățit cu noi perechi de jeanși, cu topuri și rochii sport. Cum avem grijă de ele însă? Cum facem ca aceste haine să nu dispară rapid, „înghițite” de mașina de spălat? Răspunsul este simplu, spun experții în îngrijirea hainelor Ariel și Lenor care, alături de renumitul designer și Global Fashion Consultant al P&G Fabric Care, Giles Deacon, explorează stilul sport-casual și țesăturile asociate cu acesta într-o colecție capsulă limitată, care se spală la mașină.

De ce o colecție sport? Ei bine, un sondaj global recent comandat de P&G Fabric Care*, pentru Ariel și Lenor, a dezvăluit că: aproape trei din patru consumatori consideră că hainele inspirate dintr-un stil de viață activ fac parte din ținutele lor „normale” de zi cu zi; mai mult de un consumator din patru declara că articolul vestimentar preferat pentru o ținută de zi cu zi sunt colanții, iar majoritatea respondenților au spus că poartă ținute sport când fac diverse activități.

„Am fost inspirat de femeile care își poartă hainele cu încredere, care debordează de siguranța în sine și care au găsit un echilibru în stilul lor. În acest sens, mi-am dorit să creez modele care să preia acest sentiment și să-l îmbine cu o atitudine atletică și energică. Această colecție este despre unicitate și originalitate, despre femeile care se simt confortabil în propria piele și în hainele lor”, spune Giles Deacon.

lenor ariel 1

giles deacon

Cum ne ajută Ariel și Lenor să ne păstrăm hainele impecabile? Brandurile Ariel și Lenor sunt într-un amplu proces de redefinire a conceptului de îngrijire a hainelor, miza fiind aceea de a păstra ca noi pentru mai mult timp țesăturile care definesc stilul, confortul și performanța trendului sport-casual care e din ce în ce mai prezent la nivel global.

Ariel 3in1 PODS asigură o curățare în profunzime, pentru o îngrijire impecabilă a celor mai noi amestecuri de fibre naturale și sintetice utilizate la confecționarea hainelor sport-casual, printr-un proces de Purificare a fibrelor Ariel și de Conservare a fibrelor Ariel. Acest Complex de Curățare în Profunzime avansat permite spălarea la temperaturi reduse, contribuind la protejarea culorilor și a fibrelor din țesături, în special a celor precum elastanul care este frecvent întâlnit în hainele de tip sport-casual și care este predispus la deteriorare.

Formula Lenor ajută la conservarea texturii și structurii articolelor sport-casual și oferă o experiență olfactivă reconfortantă. Inspirat de legătura dintre emoțiile oamenilor și parfum, Lenor intensifică stările consumatorilor date de articolele vestimentare și cu ajutorul tehnologiei senzoriale sofisticate și a uleiurilor de parfum care oferă o experiență de prospețime irezistibilă și un miros de lungă durată în cursul zilei.

Mai mult, Lenor pătrunde adânc în straturile țesăturilor pentru a trata fibrele și a reduce fricțiunea dintre țesături. Datorită procesului Lenor de Protecție a Fibrelor, diferența este vizibilă după doar 5 până la 10 spălări, fără scame și fire destrămate și contribuind la protejarea elasticității și a aspectului „ca nou” al hainelor dvs. sport-casual. 

lenor ariel 3

Categorii Lifestyle