Tu cum faci față zilelor reci și ploioase?

fotorcreated1

Sporturi, drumeţii pe munte, mers pe jos prin oraş sau o plimbare cu bicicleta… De ce să limitezi aceste acţiuni numai pentru că vremea s-a schimbat, iar afară plouă, ninge, sau bate vântul?! Chiar dacă sezonul rece se face din ce în ce mai simţit, asta nu înseamnă că trebuie să devenii mai puţin activă, mai ales când există soluţii pentru a obţine starea de confort necesară pentru a-ți dori să petreci timpul afară din casă.

În fiecare an, Vans revine cu o colecţie de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, intitulată Mountain Edition, sub deviza „built to keep you warm and dry”. Croielile clasice sunt aduse în actualitate prin elemente de design contemporan adaptate nevoilor de zi cu zi. Linia de jachete este realizată din ţesături călduroase, dar cu proprietăţi impermeabile. Încălţămintea este realizată din piele rezistentă la apă şi este prevăzută cu un strat special între talpă şi interior, ce păstrează căldura şi nu lasă apa să se pătrundă înăuntru.

Ghetele SK8-Hi surprind prin designul clasic, atemporal, adus în actualitate prin mixurile de piele, piele întoarsă, tricotaje, dar şi o paletă de culori ce include nuanţe de gri, maro, vişiniu, bej, ocru, albastru maro, sau negru. Partea de sus a pantofului este tratată astfel încât să nu lase apa să pătrundă înăuntru, iar interiorul încălţămintei a fost regândit pentru a păstra confortul şi căldura piciorului printr-un design ce foloseşte inovaţia multi-straturilor. De asemenea, talpa a fost inovata pentru a obţine aderenţă şi maximum de tracţiune.

Hainele (jachete matlasate, hanorace cu glugă, parka cu guler din blană) sunt realizate din fibre PrimaLoft, cu o tehnologie ce impermeabilizează, transformându-le în piese vestimentare călduroase, rezistente la apă, dar care totodată lasă pielea să respire.

Colecția Vans Mountin Edition  este disponibilă online sau în magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Park Lake, Mega Mall, și Sun Plaza.

Foto: Vans