Tu ce pantofi iei cu tine în vacanță?

geox-nebula-rankin-campaign-ss16-1

Suntem în plin sezon al vacanţelor de vară, însă înainte de a pleca în destinaţia aleasă, una dintre cele mai mari provocări este să decizi ce să pui în valiză.

Despre sugestiile noastre legate de ce haine să iei cu tine în vacanţă am mai vorbit aici, însă în ceea ce priveşte accesoriile (pantofii şi genţile, mai exact), TEZYO vine cu câteva propuneri.

De la tenişi şi espadrile în nuanţe dulci, ambele opţiuni ultra-comode şi perfecte pentru a explora un oraş în lung şi-n lat, până la sandale flat, ideale pentru o zi la plajă, ori cu tocuri irezistibile, perfecte pentru a acompania o ţinută de seară, mai mult ca sigur vei găsi tot ce îţi doreşti în unul dintre magazinele TEZYO. Le găseşti în Băneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni, şi Promenada (Bucureşti), în complexul Shopping City Timişoara, precum şi în City Park Mall Constanţa.

Magazinele TEZYO includ o varietate mare de branduri, printre care: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Aldo, Converse, Nike şi Camper, The Flexx, Pepe Jeans, Santini, sau Diesel.

foto 3

epica sandale aurii ea

epica sandale colorate ea

geanta postas casual epica

poseta epica

rucsac epica - calatorii ea

rucsac men calatorii

Foto: TEZYO, hepta.ro