Trupa Vunk și Irina Rimes spun “Stai lângă mine!”

Stai lângă mine”, cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, “Extrovertit, este prima colaborare a trupei cu Irina Rimes.

„Înţelege”. „Iartă”. „Rămâi”. Unele dintre cele mai puternice cuvinte pe care le putem spune atunci când credem cu toată puterea că merităm să primim sau să dăm încă o şansă în iubire. “Stai lângă mine” vorbeşte despre curajul de a ne spune cu voce tare, fără teamă, dorinţele.

“„Credem foarte tare în puterea cuvintelor. Un singur cuvânt poate schimba o lume întreagă. >> Stai lângă mine pentru că orice iubire merită o nouă şansă. << Acesta este mesajul piesei pe care am ales să-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, în care predomină două culori: galben şi roşu. O poveste simplă, cu două personaje care se caută prin gesturi şi priviri.”.

„Mi-am dorit să regizez eu clipul pentru piesa asta, să creez starea pe care am vrut să o transmitem vizual. Este o abordare uşor atipică a unui clip românesc, din punct de vedere al încadraturilor şi al unghiurilor de filmare.”, povestește Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

„Este o piesă pe care am scris-o împreună cu Andy Bănică şi care ne-a plăcut foarte mult. Am vrut să o lansăm, iar când a apărut ocazia unei colaborări cu Vunk, am ştiut exact c㠓Stai lângă mine” este piesa. Şi lui Cornel i-a plăcut de la prima ascultare şi acum ne bucurăm să va prezentăm rezultatul final””, a spus Irina Rimes.

“Stai lângă mine” este cel de-al doilea videoclip al trupei Vunk ale cărui scenariu şi regie sunt semnate de Cornel Ilie.

Categorii Lifestyle