True or False: 5 mituri despre sport

sport exercitii abdomen

Dacă până acum credeai în ele, e cazul să te oprești. Găsești mai jos o lista cu 5 mituri despre sport pe care nu trebuie să le mai ai în vedere de acum înainte. Iată care sunt exercițiile care te vor ajuta să slăbești și să fii în formă maximă!

Cu cât faci mai mult sport, cu atât vei avea rezultate mai rapide și mai bune. FALS

Ceea ce contează cu adevărat este calitatea, nu cantitatea exercițiilor pe care le efectuezi. Prin urmare, încearcă să te focusezi pe exerciții realizate corect și nu te mai gândi la numărul acestora.

Cât timp faci sport nu trebuie să îți faci griji în privința dietei. FALS

Rezultatele vor veni atunci când înveți să îmbini sportul cu o dietă sănătoasă. Altfel, riști să pui mai multe kilograme pe ține în loc să le dai jos.

Sportul te scapă de celulită. Parțial ADEVĂRAT

De ce parțial? Pentru că sportul este într-adevăr cea mai bună soluție pentru a scăpa de celulită, însă doar atunci când este combinat cu o dietă adecvată și  cu renunțarea la băuturile carbogazoase.

Yoga nu te ajută să arzi calorii. ADEVĂRAT

Contrar anumitor opinii, Yoga are două beneficii: relaxarea + arderea caloriilor. Desigur, nu te aștepta să slăbești semnificativ prin Yoga, însă este o metodă bună de a te menține în formă.

Febra musculară = Randament maxim

Febra musculară înseamnă că ți-ai forțat corpul, sau ai executat niște exerciții într-un mod incorect. Te poți alege cu febră musculară și atunci când faci sport după o perioadă lungă în care ai făcut pauză.