True Artisan Café – festivalul cafelei de specialitate are loc pe 16 septembrie la Palatul Universul

Pe 16 septembrie, la Beans&Dots și Mezanin (Ion Brezoianu 23, Palatul Universul), va avea loc a doua ediție a Campionatului Național de Aeropress. În același spațiu, în paralel, se va desfășura True Artisan Cafe, un eveniment marca La Marzocco, o platformă de prezentare și promovare a prăjitoriilor artizanale de cafea din România. Vor avea loc workshopuri interactive dedicate atât antreprenorilor, cât și consumatorilor, de la 9.00 AM la 9.00 PM.

Prăjitoriile artizanale The Barn Berlin, Taf Rostery Atena, Bocca Coffee Amsterdam s-au alăturat evenimentului din București, și vor trimite un reprezentant în juriul din septembrie, dar și dintre cele mai bune selecții de cafea din Europa.

Jurații ediției sunt:

> Vlad Buda, Steam Coffee Shop

> Stefanos Domatiotis, Taf Rostery Atena, campion mondial la mai multe competiții de profil

> Alexandru Nicuale, Campion Mondial al Prăjitorilor 2016 https://www.facebook.com/bobcoffeelab/

> Yuko Inoue, vine din Japonia si Londra a fost scoala ei de cafea. Acum a poposit in Berlin la The Barn. A câștigat Coffee Masters New York

> Răzvan Exarhu, om de radio, de televiziune, bucătar şi autorul unei cărţi… cu fericirea în titlu.

Ce se mai întâmplă la True Artisan Cafe:

  • 8 dintre cele mai bune prăjitorii din România și Europa vor veni să-și prezinte selecțiile de cafea și metodele de preparare.
  • VanFruct, Ubikubi, Dulceața lu’ Răzvan, KeepCup, Kofi Ti vor fi acolo cu tot felul de bunătăți de cumpărat.
  • Vei putea savura cafea, vei putea învăța cum se prepară diverse tipuri de cafele, tips & tricks de la baristas cu experiență, și vei putea participa la workshopuri.

Accesul la eveniment se face pe face pe baza a două tipuri de bilete: 15 lei (2 cafele) și 25 lei (nelimitat).

Categorii Lifestyle