True Artisan Café – It’s all about coffee!

cafea

True Artisan Café este festivalul în care vorbim despre cafea și o mai și gustăm. Este scena pe care vor urca reprezentanții celor mai în vogă cafenele din țară, dar și cei mai buni baristas care se vor duela în cafele senzaționale pentru a câștiga un loc la finala Campionatului Mondial de AEROPRESS de la Dublin.

Pentru prima dată în istoria AEROPRESS (această tehnică presupune folosirea unei prese ce permite controlul total al modului de preparare; oferă cea mai pură și savuroasă cafea pe care o presă o poate face), la București, are loc selecția celui mai bun barista roman care ne va reprezenta țara la finala Campionatului Mondial de la Dublin din luna iunie. True Artisan Café este un rai pentru toți iubitorii de cafea care vor să se bucure de băutura lor preferată. Este locul în care gurmanzii” cafelelor vor descoperi branduri noi și interesante, gusturi exotice, tehnici de preparare inedite, ateliere și demonstrații ale profesioniștilor. Pentru că True Artisan Café aduce povestea despre cafea la un alt nivel.

Vino și tu la True Artisan Café, sâmbătă 23 aprilie, între orele 10 si 22, la The Ark. Vei avea ocazia să deguști și specialitatea A List, o combinație absolut delicioasă de cafea Guido cu fritz-kola.

Prețul unui bilet este de 10 RON, în care ai incluse și două băuturi.

cafeaaa

Categorii Lifestyle