Trucuri folosite de Meghan Markle pentru a ascunde sarcina

Intenția Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a avea copii nu a fost niciodată negată de cei doi, ei declarând că își doresc ca acest lucru să se întâmple cât de curând. Iată că la doar câteva luni după nuntă, dorința lor s-a îndeplinit. Meghan Markle se pregătește pentru venirea pe lume a primului copil, iar acest lucru a fost de curând anunțat de Casa Regală. Nașterea primului bebeluș al cuplului este planificată pentru această primăvară, Meghan fiind în al doilea trimestru de sarcină.
Fiecare sarcină evoluează în mod diferit, însă Meghan Markle a știut cum să ascundă acest lucru până în momentul potrivit. Cum a reușit? Cu ajutorul unor trucuri vestimentare pe care le-a folosit și Kate Middleton. De exemplu, Meghan și-a mascat burtica de gravidă la nuntă Prințesei Eugenie purtând un palton Givenchy, care i-a acoperit cu succes micul secret.
Cu ocazia altui eveniment, Meghan a ales să poarte o bluză cu peplum și detalii în zona taliei, semnată Oscar de la Renta, piesele vestimentare cu volane fiind perfecte în aceste situații.
Pe data de 6 septembrie, Meghan și-a ascuns strategic sarcina, purtând o rochie albastră de la Jason Wu care avea volane plasate în zona taliei.

Categorii Lifestyle