Tried & tested: tratamente capilare

Rodarte hair

Să îţi incarci bateriile, să te relaxezi şi în acelaşi timp, să ai parte de un tratament capilar, care repară părul în profunzime. Ei bine, mai nou, aceasta este definiţia mea pentru răsfăţ.  Evident, vă împărtăşesc şi vouă trei locuri în care să încercaţi un astfel de serviciu, şi de unde să plecaţi cu energie debordantă şi păr strălucitor.

Balneoterapie pentru păr. Varianta organică

Disponibil la Academia de Frumuseţe GWS Organic Beauty Center, tratamentul capilar Soin de Bonheur de la Lissfactor m-a cucerit încâ de când hairstilistul i-a pronunţat numele.  Recunosc că m-a încântat şi ideea de a testa produse organice profesionale, care nu irită scalpul şi nu provoacă alergii, dar care sunt extrem de eficiente. Îmbogăţit cu celule stem din sâmbure de strugure şi ceai verde, aminoacizi, keratină, colagen şi vitamina B5, tratamentul reconstruieşte pur şi simplu fibra capilară. Ingredientele magice sunt absorbite în zonele cele mai sensibilizate şi au o puternică acţiune reparatoare. Mai mult decât atât, părul devine incredibil de catifelat şi îşi păstrează strălucirea timp îndelungat. Conceput pentru a nu destabiliza pH-ul scalpului, Soin de Bonheur stimulează totodată creşterea părului, îl fortifică şi îl face mai rezistent în faţa agresiunilor la care îl supunem zilnic.

Fast forward

Dacă  faci parte din categoria femeilor, care îşi vopsesc sau îşi decolorează părul des, care folosesc placa sau ondulatorul frecvent, şi folosesc în neştire produse de styling cu efect de fixare, atunci mai mult ca sigur, te va interesa să ştii mai multe despre Pro Fiber de la L’Oréal Professionnel, un tratament revoluţionar. Vă recomand să îl testaţi la Beauteafull, atât pentru că puteţi savura un ceai în tihnă, dar şi pentru că acolo, îl găsiţi pe George Bogdan Negrişan, un hairstylist extrem de preocupat de sănătatea părului înainte de orice.

„Pro Fiber este un protocol de reparare intensă a părului, cu rezultate care se menţin pe o durată îndelungată. Se realizează în salon cu gama Pro Fiber corespunzătoare nivelului de deteriorare a părului, după care se reactivează acasă”, explică George. Tratamentul are trei nivele (Rectifiy, Restore şi Reconstruct) şi se adresează părului uşor deteriorat (1), părului deteriorat (2) şi părului foarte deteriorat (3). George îl recomandă pentru că are un efect instantaneu şi rezultatele sunt vizibile. Chiar de la prima aplicare, părul devine mult mai strălucitor, capătă volum şi textură. Diferenţa nu doar o simţi, dar o şi vezi.

Spa pentru păr

Cea mai mare satisfacţie pe care o am este să recomand cuiva un tratament şi apoi, să aflu că a funcţionat. Mă bucură chiar mai tare decât atunci când constat rezultatele pe propria piele. Mă rog, pe părul meu, în cazul acesta. După ce îmi ascultă sfatul şi trec pragul de la Miko Beauty, se lasă pe mâinile Magdei Vereş, hairstylistul responsabil de coafurile mele, şi testează un tratament Morphosis Spa de la Framesi, femeile îmi scriu mesaje de mulţumire chiar şi la câteva luni după şedinţă.

Tratamentele Morphosis  sunt personalizate şi conţin ingrediente cheie în rezolvarea celor 5 mari probleme ale părului cum ar fi: extract din afine pentru prevenirea căderii părului, polizaharide derivate din rodie pentru exfolierea şi calmarea scalpului, vitamina P şi amino acizi extraşi din lămâi de Sorento pentru reglarea secreţiilor specifice pielii grase, vitamina C din portocale  de Sicilia pentru combaterea mătreţii şi acizi graşi Omega 6 extraşi din floarea soarelui pentru repararea părului deteriorat şi deshidratat.

Foto: hepta.ro