Tricoul care ține loc de bilet VIP la Electric Castle 2016

electric

Vara aceasta, între 14 și 17 iulie, cântăm și dansăm la Electric Castle, unde ne vom vom întâlni cu Skrillex, Sigur Rós, în premieră în România, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Rusko, Dilated Peoples, Dub Pistols, Babylon Circus și mulți alții.

Electric Castle Festival a ajuns în doar câțiva ani printre cele mai iubite evenimente din România, cu fani care nu ratează nicio ediție și niciun prilej de a le povesti prietenilor de experiența fantastică pe care o trăiesc, vară de vară, pe domeniile superbului castel Banffy din Bonțida.

Anul acesta, Electric Castle vine cu o provocare pentru designerii inspirați: invitații VIP pentru cei ce transpun experiența lor de festival într-un design creativ de tricou! Ilustrația poate fi reinterpretarea logo-ului „EC”, a semnăturii „We are the people” sau a unuia dintre locurile și momente care fac din Electric Castle o experiență unică. Castelul Banffy, zona Hideout, Booha Mansion, răsăritul și apusul la malul lacului, mulțumile de oameni unite de iubirea pentru muzică pot fi tot atâtea prilejuri de inspirație pentru creativi.

Designerii își pot înscrie creațiile în concurs completând un formular pe site-ul festivalului. Un design de tricou va fi ales de organizatori, iar un al doilea prin votul publicului. Ambii câștigători vor primi o invitație dublă VIP, dar mai important e că designurile lor vor trece de la idee la realitate: tricourile cu designul câștigător vor fi disponibile în shop-ul festivalului, cu mențiunea „Design by”, oferind creatorilor expunere în fața zecilor de mii de fani.

Electric Castle 2016 va avea loc între 14 și 17 iulie, pe domeniile pline de farmec ale castelului Banffy din Bonțida, lângă Cluj-Napoca. Vor veni peste 100.000 de fani și sute de artiști internaționali: Skrillex, Sigur Ros, Paul Kalkbrenner, Bring Me the Horizon, Bastille, Rusko, Gorgon City sau Enter Shikari sunt doar câțiva dintre headlinerii ediției a patra.

Categorii Lifestyle