Trick or Treat! Soluţii rapide pentru o costumaţie de Halloween

colaj-h

După părerea mea (şi precis nu sunt singura care crede asta), Heidi Klum e regina absolută a Halloweenului. An de an, Heidi respectă cu stricteţe tradiţia de a sărbători Halloweenul într-o costumaţie cât mai spectaculoasă. Ţinutele ei (care nu pot fi catalogate chiar drept „ţinute”, ci mai degrabă drept „look-uri care conţin nu numai haine şi accesorii, ci şi piese din plastic, polistiren sau silicon, printre altele), durează în medie între 6 şi 8 ore pentru a fi asamblate. Cu toate că rezultatul este unul spectaculos, nu toată lumea îşi permite sau îşi doreşte să investească atât de mult timp şi bani punând cap la cap un costum pentru Halloween.

Dacă te regăseşti în categoria din urmă, nu înseamnă că nu poţi intră totuşi în spiritul sărbătorii. Este de-ajuns să porţi măcar o piesă care să ducă cu gândul la tematica de Halloween.

Un body cu imprimeu de pânză de păianjen (pe care îl poţi purta alături de o pereche de jeanşi cu talie înaltă şi o jachetă din denim + o pereche de botine) sau o rochie cu print de schelet (de purtat cu o pereche de ghete biker şi un choker din catifea sau unul cu aspect preţios, cu detalii din cristale), sunt piese care nu numai că te intoduc în atmosfera Halloweenului, ci care pot fi purtate şi în viaţa de zi cu zi, astfel încât nu le vei uita în spatele dulapului pentru restul anului.

O variantă şi mai discretă (în cazul în care, de pildă, nu mergi la o petrecere tematică, dar vrei totuşi să împărtăşeşti un strop din spiritul sărbătorii) este să accesorizezi o ţinută obişnuită cu un detaliu dramatic, precum o capă neagră şi lungă, un clutch cu un imprimeu sau o formă scary, ori o bijuterie mai specială (un inel în formă de păianjen sau unul cu detalii ce trimit cu gândul la gheare).

Desigur, o altă alternativă este să te joci cu machiajul. Un ruj negru este perfect pentru Halloween (şi in plus, machiajul gotic este foarte în tendinţe, aşa că îl vei putea refolosi cu multe ocazii), iar dacă vrei ceva un pic mai spectaculos, optează pentru o pereche de gene false speciale, cu tematică.

Happy Halloween!

SHOP THIS STORY: