Trenduri machiaj: ce culori purtăm pe buze sezonul acesta?

Sezonul acesta, buzele tale se vor simți într-adevăr răsfățate! Trendurile în machiaj pentru primăvară-vară lui 2018 ne aduc în prim-plan atât de multe nuanțe de ruj, încât trebuie neapărat să faci o vizită magazinului de produse cosmetice preferat. De la mult îndrăgitele nude-uri, la rujurile roșii sau violet, sezonul acesta vei avea cu ce să te joci! Creează un machiaj dramatic sau, dimpotrivă, optează pentru un look foarte natural! Indiferent de alegere, buzele tale vor salva întotdeauna situația!

Concret, care sunt cele mai cool culori ale sezonului? Iată ce ne-au dezvăluit specialiștii în machiaj Melkior!

Note de roz: de la nude-uri la fucsia

Rujurile roz sunt atât de versatile primăvara! Dacă vrei un machiaj fresh, foarte luminos, acestea sunt produsele cosmetice pe care le căutai. Pentru un machiaj ,,no makeup”, unul dintre cele mai cool trenduri ale sezonului, folosește rujuri nude cu subtonuri calde. Nu contează dacă preferi variantele cremoase sau mate – important este să alegi un nude care să se potrivească nuanței buzelor tale.

În plus, un machiaj completat de un ruj roz se încadrează de minune în peisajul plin de pasteluri pe care designerii l-au propus pentru acest sezon. Dacă ești îndrăzneață, alege nuanțe cât mai puternice! Niște buze fucsia sau roz neon sunt un început perfect dacă vrei să creezi un machiaj memorabil! Dacă optezi pentru un machiaj al ochilor mai puternic, alege un ruj în nuanțe mai cuminți, precum este rozul vatei de zahăr pe băț.

Rujurile roșii nu se dezmint

Ai putea să renunți vreodată la rujul roșu? În niciun caz! Este perfect pentru orice sezon, iar primăvara-vara aceasta ne propune nuanțe atât de tentante! Lasă pentru iarnă viitoare nuanțele închise și joacă-te cu cele deschise, în special cu nuanțele de oranj. Iar dacă îți place să experiementezi orice este posibil la nivel de machiaj, încearcă chiar un oranj pur! Vei obține un look foarte jucăuș, perfect pentru distracția care se anunță pentru această vară !

Buze în nuanțe de violet

Nu mai este nicio supriza: ultravioletul este culoarea vedetă a sezonului și și-a pus amprenta și pe zona de beauty. Un machiaj în nuanțe de violet arată incredibil de seducător și va atrage atenția oriunde vei merge.

A trecut destul de mult timp de când specialiștii nu ne-au mai propus buze colorate atât de îndrăznețe, dar iată că sezonul acesta ne aduce în atenție un trend care-ți va lua ochii. Desigur, un astfel de ruj presupune un machiaj foarte natural, care să echilibreze look-ul final. Asigură-te că tenul tău arată perfect și intensifică-ți privirea cu două, poate chiar trei straturi de mascara.

Poartă pe buze rujurile Matte Stain de la Melkior. Gama de nuanțe este perfectă pentru acest sezon! De la lila-ul foarte diafan, până la ultravioletul îndrăzneț, de la roșul corai, până la roșul pasional – colecția de rujuri Melkior este exact ceea ce ai nevoie că să iei cu asalt trendurile în machiaj ale sezonului primăvară-vară 2018.