Trenduri de primăvară pe care să le încerci în funcție de zodie

trenduri zodiac

Planetele s-a aliniat tocmai ca să-ți facă mai ușoară alegerea în ceea ce privește moda de primăvară. Fiecare zodie are stilul ei- iată care sunt cele mai noi trenduri care se mulează perfect pe personalitatea fiecărui semn zodiacal.

Berbec – Sport anii ‘90

trenduri zodii

Berbecii sunt încrezători în forțele proprii și lideri motivați care nu se dau în lături din fața competiției. Cu excelente aptitudini organizaționale, se mândresc cu viteza lor de reacție și cu puterea de concentrare și sunt gata să ducă la bun sfârșit orice misiune cu entuziasm. Berbecii sunt direcți, fără ascunzișuri, de aceea li se potrivește de minune reînvierea stilurilor specific anilor ‘90.

Taur – Salopete

Taurii își doresc să se simtă confortabil în orice moment și nu-și bat prea mult capul cu compunerea unor ținute elaborate. Aleg o simplă salopetă, care e destul de cool pentru a întoarce capete pe stradă și îndeajuns de confortabilă pentru a zace pe o canapea.

Gemeni Yin Yang

Gemenii se pricep de minune să inițieze conversații – ar putea să flirteze și să se contrazică din orice, oricând. Totuși, sunt slabi în a lua decizii rapid. Le este recomandat să-și exploreze spiritul dual cu trandul Yin Yang, în care nonculorile alb și negru se complimentează de minune.

Rac – Bijuterii cu perle

Bijuteriile cu perle complimentează perfect personalitatea sensibilă și intuitivă a Racului. Racii au un profil complex, cu diverse stări și emotii, cu un miez adânc, exact ca o perlă.

Leu – Fuste couture

Leii au o personalitate puternică și captivantă, astfel că alegerile stilistice se fac cu fler față de estetică. Fie că e vorba de mini sau de maxi, fustele couture vor fi puse în valoare cel mai bune când sunt purtate de leoaice.

Fecioară – Pliseuri

Ai un profil logic și sistematic în orice aspect al vieții, dar asta nu înseamnă că nu te lași în voia distracției. Pliseurile sunt o alegere jucăușă și rămân în același timp practice și sofisticate.

Balanță – Gulere Peter Pan

trenduri zodii

Balanțele își concentrează cel mai mult atenția asupra esteticii și au gusturi rafinate, poate cele mai intuitive din zodiac în acest aspect. Acordă o mare atenție detaliilor și se bucură de un spirit tânăr la orice vârsta, așa că gulerele Peter Pan acordă doza corectă de fantezism și de atitudine ludică de care au nevoie în garderobă.

Scorpion – Tonuri de maro

Scorpionii sunt charismatici și se bucură de abilitatea de a citi oamenii. În loc să-și ascundă această calitate, mai bine s-o pună în valoare cu trendul tonurilor neutre. Un outfit în nuanțe neutre din câp până în picioare denotă rafinament și putere.

Săgetător – Escapism

Este exploratorul zodiacului iar ultimul an probabil că l-a chinuit cel mai mult din cauză că n-a putut călători. Ieși din zona ta de confort și călătorește cu gândul, cu ajutorul acestor piese care reflectă escapismul și care se mulează perfect pe personalitatea ta aventuroasă.

Capricorn – Pantaloni largi

Capricornul este responsabil și gata să sară în ajutor și își câștigă ușor respectul. De aceea li se potrivește cel mai bine acest trend al pantalonilor largi, care câștigă teren în favoarea blugilor skinny.

Vărsător – Printuri psihedelice

Vărsătorii sunt considerați excentricii zodiacului, dar asta le sporește farmecul. Sunt cunoscuți pentru stilul nonconformist și pentru alegerile fashion neconvenționale. Lasă printurile psihedelice să vorbească pentru tine și să fie un fashion statement care să-ți susțină spiritul rebel.

Pești – Tricotaje

Trendul tricotajelor este funky și cool și le permite Peștilor să-și arate latura creativă și delicată.

Foto: Hepta