Trending Makeup: Machiaj de vară cu doar 4 produse

machiaj de vara

A apus perioada în care look-urile încărcate și “perfecte” cucereau podiumurile. Îmbrățișăm cât mai mult curentul look-urilor naturale, care evidențiază frumusețea particulară a fiecărei femei în parte, fie că vorbim despre pielea pistruiată, cu pori mai mici sau mai mari, texturată sau cu mici imperfecțiuni.

Având rolul de a înfrumuseța, fără a încărca, machiajele naturale au devenit din ce în ce mai populare, cheia acestei tehnici fiind bazată pe armonia cromatică de la nivelul tenului și un finish cât mai glowy al pielii. Iată cum poți obține un machiaj de vară folosind doar trei produse cheie: fond de ten, ruj și creion de sprâncene.

Healthy Skin

O piele frumoasă este o piele sănătoasă – mulți știm, dar câți dintre noi practicăm ceea ce știm? Curățarea tenului, aplicarea unei loțiuni tonice și hidratarea acestuia sunt primii pași esențiali, fie că vorbim despre o zi în care alegem să purtăm sau nu machiaj.

Glowy Complexion

Te-ai întrebat care este secretul pielii luminoase? Pentru a obține acest efect din machiaj, folosește  fond de ten cu acoperire mică și difuzează-l ușor pe piele. Ai grijă să foloseșți foarte puțin produs, deoarece vrei să uniformizezi nuanța tenului și să redai strălucirea naturală a acestuia, fără să încarci porii. Folosește un concealer în zona cearcănelor pentru a le estompa, iar dacă nu ești sigură cum se face, poți verifica aici care este metoda potrivită de a ascunde cearcănele închise la culoare.

machiaj de vara
Rimmel London Lasting Radiance

Un ruj, multiple posibilități

Armonia cromatică este cheia acestui look, așadar folosește-te de versatilitatea rujului pentru a crea acest machiaj. Dacă alegi un ruj roșu, aplică-l pe buze, dar și în obraji sau pe pleoape. Difuzează-l cu ajutorul unei pensule, dar poți face acest lucru chiar și cu degetele. Acest truc funcționează pentru orice nuanță de ruj ai alege, cât timp nu vorbim despre nuanțe extravagante precum albastru, verde, sau alte culori ieșite din comun.

machiaj de vara
Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte

Get freckled

Pistruii sunt reprezintă încă un element care se potrivește de minune cu acest machiaj, iar dacă nu îi ai în mod natural, nu îți face griji. Aceștia se pot realiza ușor folosind un creion de sprâncene bine pigmentat sau un produs de tip gel/pomadă de sprâncene. Trebuie doar să desenezi puncte mici în zonele în care pistruii și-ar face apariția în mod natural, iar la final poți tapota ușor pentru a-i integra în machiaj mai bine.

Benefit Brow Contour Pro
Maybelline Brow Tattoo

Pe cele mai înalte zone ale feței aplică iluminator lichid sau compact, rimelează-ți genele folosind mascara ta preferată, iar dacă vrei, poți întregi machiajul cu o linie fină de eyeliner.

Bobbi Brown Highlighting Powder

Foto Cover (sus): Maria Stefan

Foto: PR