Trending makeup: 7 produse must-have

Noutățile din zona de beauty au defilat în toată splendoarea la începutul acestui sezon și ne-au cucerit de la prima vedere. Pe această cale, te invit să descoperi câteva dintre cele mai hot produse de machiaj pe care trebuie să le încerci în această toamnă.

Urban Decay Naked Honey

Cea mai așteptată paleta de farduri Naked, în 12 nuanțe aurii neutre, care te ajută să creezi o multitudine de look-uri, de la cele mai luminoase și strălucitoare până la machiaje seducătoare de seară.

Paleta conține nuanțe aurii clasice, ambră caldă si tonuri bogate de ciocolată.

Maybelline Lash Sensational Lucious

Mascara Maybelline New York Lash Sensational Luscious Very Black îți oferă de la prima aplicare o privire Senzațională! Aplică mascara începând de la baza genelor și până la vârfuri, prin mișcări de zig-zag, repetă aplicarea până când obții efectul dorit, iar pentru o privire intensă și definită, aplică mascara și pe genele de jos. Nu aștepta ca mascara să se usuce între aplicări.

Lancome L‘Absolu Rouge Ruby Cream

Lancome a creat un ruj cu o formulă rezistentă, ultra pigmentată și luxuriantă, inspirată de rubine și cu un design ce amintește de diamante. Acesta conține ingrediente inedite precum Pro-Xylane (asigură hidratarea buzelor) și este potrivit pentru oricine. Gama include nuanțe de roz, nude și roșu.

Make Up For Ever Reboot

Fondul de ten Reboot a fost creat pentru a corecta instant cele 5 semne ale unui ten tern, oferind: luminozitate, netezire, fermitate, hidratare și uniformizare.

În culise, make-up artiștii nu au la dispoziție decât câteva minute pentru a îndepărta de pe chip semnele de oboseală, pentru a scoate la iveală un ten perfect. Stres, poluare, lipsa somnului…femeile de azi se confruntă cu aceleași provocări

Pentru a răspunde nevoilor lor, make-up artiștii Make Up For Ever au creat Reboot, un fond de ten ce corectează instant și pe termen lung semnele de oboseală de pe tenul tău, datorită combinației de machiaj și îngrijire.

Milk Makeup Lip + Cheek

Oferă-le buzelor și obrajilor o culoare cremoasă, cu un singur gest. Ușor de aplicat, stick-ul oferă culori vibrante aplicabile în straturi și ușor de estompat, precum și hidratare, datorită formulei cu unt de mango și de avocado.

Anastasia Beverly Hills

Luminous Foundation Anastasia Beverly Hills este un fond de ten lichid rezistent la apă, conceput pentru a crea un finish luminos și natural. Formula sa lejeră oferă o acoperire medie cu rezistență îndelungată, proaspătă și lejeră. Folosit singur, Luminous Foundation arată atât de bine încât nu vei avea deloc nevoie de a-l fixa cu pudră.

Dior Rouge Dior Ultra Care

Inspirat de florile atât de îndrăgite de Casa Dior, oferă o gama de nuanțe blânde, cu efect mat perlat luminos.

Miezul alb, sub forma inițialelor CD, al rujului Rouge Dior Ultra Care aplică pe buze un complex de ingrediente de îngrijire cu rol de hidratare. Uleiul de camelină și derivatul din jojoba hrănesc și hidratează în profunzime buzele, conferind în același timp o rezistență de 12 ore fără senzație de disconfort sau de uscare a buzelor.