#TRENDING: Cele mai bold nuanțe de ruj pe care trebuie să le incerci in această primăvară

Chiar dacă, momentan, vremea nu ține cu noi, cred că e cazul să ieșim puțin din monotonia rujurilor specifice sezonului rece. Eu am început să forțez primăvara și propun să aruncăm un ochi peste cele mai bold nuanțe de ruj pe care trebuie să le încerci în această primăvară.

NARS Semi-Matte Lipstick

Spre deosebire de 2017, anul acesta adaugă la colecție și rujuri hidratante, cremoase, strălucitoare și metalice. NARS Semi-Matte în nuanța Schiap se încadrează bine la acest capitol, având un finish ușor strălucitor și o culoare care cu siguranță te scoate din anonimat. Îl poți găsi aici.

O variantă mai ușor de găsit (dacă nu îți place să aștepți după comenzile internaționale) este rujul M.A.C. Candy Yum-Yum , disponibil aici.

URBAN DECAY Vice Liquid Lipstick

Trap Queen de la Urban Decay este o nuanță de roșu metalic și știm cu toții că nuanțele de roșu au fost, sunt și vor fi  mereu în trend. Il găsești online aici sau în magazinele Sephora.

O alternativă pentru Trap Queen găsim la L’Oreal – nuanța Psycho but Cute, pe care poți să o vezi aplicată pe buzele mele aici.

FENTY BEAUTY Mattemoisselle

“One of the Boyz” este o nuanță de mov ultraviolet care a creat controverse încă de la apariție. Se zvonește că inspirația Rihannei pentru această culoare a fost chiar Katy Perry, mai exact numele primului ei album-One of the Boys. În plus, nuanța seamănă tare mult cu una dintre neobișnuitele culori pe care artista le-a purtat în păr, pe parcursul carierei sale. Să mai adaug și faptul că este desemnată culoarea anului 2018 de către Pantone?

Accesibil, dar și foarte asemănător cu One of the Boyz, NYX Zen Orchid este varianta ta de rezervă în cazul în care vrei să economisești puțin la capitolul makeup. Îl găsești aici.

KAT VON D Studded Kiss Lipstick

Cu siguranță cea mai bold culoare de ruj – din punctul meu de vedere-este all white. Cred că nu te-ai gândit vreodată la această variantă, nu-i așa? Dacă totuși îți place să ieși din zona ta de confort, să știi că White Out Mixer este numele rujului și îl găsești la Kat Von D. În plus, există o parte și mai bună: poți mixa nuanța cu alte rujuri pentru a le desatura, transformând astfel o nuanță puternică într-una pastelată. Cool, nu?