#TrendAlert: Pantofii sport pentru primăvară-vară 2018

Iubești pantofii? Cel mai probabil știi care sunt cele mai noi tendințe și urmărești reducerile din magazine. Aici includ și pantofii sport, fie că vorbim despre cei pe care-i porți la sală ori despre sneakerșii casual.

Despre cei din urmă vom vorbi azi ceva mai detaliat, pentru că, în ultima vreme, sunt pantofii la care recurgem tot mai des în compunerea outfiturilor, iar podiumurile le propun în variante de styling suficient de versatile, încât capătă tot mai mult teren de la sezon la sezon. Pentru primăvară-vară, designerii ne-au propus modele care descriu fidel estetica momentului, dar am văzut și sneakerși care sfidează aceste reguli, cum sunt cei de la Loewe. Iată care sunt cei mai cool pantofi sport în această primăvară.

La Valentino am văzut pantofii tip șosetă, pe care-i poți purta la mai tot felul de ținute, mai ales dacă pui preț pe comoditate, iar outfiturile în care te simți relaxată predomină în gardeorba ta.

Louis Vuitton ne propune să înlocuim pantofii pe care i-am purta în mod obișnuit la rochii vaporoase și outfituri elegante cu pantofii sport. Și, recunosc, stylingul colecției pentru primăvară-vară 2018 este unul dintre preferatele mele, cu ochelarii mici și mixurile de materiale, pe care în mod normal nu le-ai lua în considerare într-un singur ansamblu.

Pe podiumurile sezonului ai văzut probabil și variante care te-au făcut să ridici din sprâncene, cum sunt cei de la Loewe, cu partea din față ridicată asemeni pantofilor mexicani, deveniți populari odată cu muzica trance.

La Fenty x Puma avem sneakerși în care se regăsesc accente-cheie din ținută sau care completează o schemă de culori. Cu alte cuvinte, atunci când îți dorești să incluzi pantofii sport în outfiturile tale, asociază-i cu elemente care deja se regăsesc în piesele vestimentare sau completează armonios ținuta– culori, texturi etc.

Foto: hepta.ro