VIDEO: Trend Challenge: Geci de iarnă

Toamna asta însorită a început înșelător: temperaturi mari, soare din plin și iată cum ne-am lăsat cu toții păcăliți că nu vom avea nevoie de geci de iarnă. Niciodată! Noiembrie însă s-a dat de gol cu ceată, ploi și un frig cum nu am mai simțit…din iarnă trecută! În mod sigur avem nevoie să ne echipam serios, pentru că lucrurile o să o ia în jos în termometre de acum înainte.

Toată lumea se agită când începe sezonul să aleagă una dintre zecile de variante de haine și geci de iarnă. Vrei să fie călduroasă, însă și stylish, să fie potrivită pentru viscol dar și pentru o zi obișnuită la birou. Noi vă spunem, cu toată sinceritatea, că nu am găsit o haină care să îndeplinească toate aceste funcții. Ce am găsit însă este o soluție astfel încât să puteți să aveți mai multe geci de iarnă. Colecția Tex, disponibilă în magazinele Carrefour are câte o variantă perfectă pentru fiecare ocazie și vestea bună este că prețurile accesibile îți dau șansa să ai una, două, trei…oricâte geci îți dorești!

În acest episod am transformat o ținută de bază (blugi+ top) în trei ținute diferite schimbând doar geaca și accesoriile. Am obținut în total șase ținute diferite, fiecare ideală pentru vremea de afară. Fie că alegeți o parka supra-dimensionată sau o pufoaică colorată, cel mai bun sfat de styling este să conturați o paletă de culori flatantă. Dana de exemplu a ales o culoarea contrastantă la parka îmblănită folosind o cămașă în carouri- a dat astfel atât culoare cât și mai multă dimensiune unei ținute care, altfel, ar fi putut să fie una obișnuită. De asemenea croiul masculin al elementelor folosite i-a permis să se joace și cu proporțiile: pantalonii skinny sunt ideali pentru a balansa un volum mai mare în partea superioară.

În ceea ce privește culorile, piesa cea mai vibrantă aleasă de mine este o jacheta galbenă și m-am gândit că dacă tot am o astfel de culoare intensă, cel mai bine este să o complimentez cu alte culori la fel de fun. Am folosit maleta roșie și o cămașă cadrilată care împrumută din tonurile gecii, astfel încât am creat o ținută gata să se lupte cu vremea urâtă în orice moment.

Orice fel de geci de iarnă vă tentează sezonul acesta, începeți căutarea al TEX pentru că veți găsi o mulțime de variante interesante. Brandul este disponibil în toate hypermarketurile Carrefour din țară!

Categorii Video