Trend Challenge #RethinkFashion: Culorile toamnei și cum avem grijă de ele

Astăzi la Trend Challenge vorbim despre culorile de toamnă și despre cum facem să le păstrăm strălucirea pentru cât mai mult timp. Partenerii noștri de discuție sunt, și de data aceasta, detergenții Perwoll, prin intermediul cărora susținem și noi inițiativa #RethinkFashion. Ți-am stârnit curiozitatea? 

Dacă data trecută am vorbit puțin despre cum îngrijim anumite fibre și la ce produse apelăm pentru diverse tipuri de țesături, astăzi m-am gândit abordăm situația culorilor și cum facem să păstrăm atât intensitatea nuanței, cât și forma piesei preferate, pentru cât mai mult timp.

Știm că aceste probleme apar la spălat. Există detergenți care, îndr-adevăr, îndepărtează petele dificile, dar care ori afectează culoarea, ori deformează fibra și forma obiectul vestimentar.

Dacă te-ai confruntat vreodată cu vreuna dintre aceste probleme, îți spun că soluția ta poate fi unul dintre detergenții Perwoll, care are o formulă mai light, pentru îndepărtarea murdăriei de zi cu zi, și care nu transformă culoarea intensă într-una ternă, nu deteriorează nici forma hainelor tale preferate, protejând totodată fibrele și redându-le strălucirea, spălare după spălare.

Detergentul Perwoll poate fi folosit pentru orice culoare și tip de material. Astfel, la inițiativa Perwoll, #RethinkFashion, te încurajăm și noi să abordezi o atitudine sustenabilă atunci când vine vorba de haine: îngrijește-le corect pe cele pe care le ai deja, păstrându-le calitatea intactă. Este mult mai responsabil să ai grijă de garderoba deja construită, decât să o înlocuiești la fiecare sezon.

Și dacă tot am adus în discuție garderoba și responsabilitatea, îți propun să vedem câteva piese-cheie pentru acest moment al anului.

Categorii Video