VIDEO – TREND CHALLENGE: Reduceri – ținute sub 300 de lei

Încă dinainte de Crăciun a început sezonul de reduceri și, în cazul în care sărbătorile nu au epuizat bugetul de shopping, e cazul să investighezi puțin oferta din magazine. Împreună cu Dana ne-am propus să găsim trei ținute care să se încadreze în 200 de lei. Lucrurile au început promițător – am găsit o pereche de botine cowboy din piele lăcuită la 75 de lei în H&M, însă restul hainelor s-au dovedit mai scumpe decât am anticipat. Challange-ul a devenit puțin cam greu așa că ne-am repliat și am considerat că 300 de lei ar fi o sumă ceva mai rezonabilă pentru reduceri.

Pentru prima ținută, de zi cu zi, eu am ales o pereche de pantaloni cu talie înaltă de la Zara pe care i-am purtat cu o pereche de mocasini din catifea de la Mango. Cum fiecare a costat 99 de lei, mai aveam încă 100 de lei în limita cărora puteam alege un top- am găsit o bluză scurtă din tricot tot de la Mango așa că întreaga ținută a costat 260 de lei. Este o ținută perfectă pentru o zi de birou, desigur, când vremea se mai dezmorțește puțin. Pantalonii chino pot fi ușor potriviți cu un maiou alb și o pereche de teniși din pânză în timpul verii, așa că în mod sigur sunt versatili și utili.

Dana a ales o pereche de jeanși cu o suprapunere- arată că și când poartă un șort peste pantaloni, doar că fără volumul în plus care s-ar construi în jurul taliei. A ales ceva foarte convențional care să echilobreze în partea de sus – o cămașă parte peste parte, însă petrecerea continuă în partea de jos unde a purtat botinele din piele lăcuită! Totalul cheltuit pentru ținuta Danei? 275 de lei!

Pentru ținuta casual mă pot apăra: fiecare piesă în parte este casual! Poate că nu e neapărat o ținută de birou, însă aș putea să ies foarte ușor în oraș la un pahar de vin! Am purtat o rochie brodată Zara (99 lei), o pereche de botine din piele întoarsă (129 lei) și o cămașă cu mânecile supra-dimensionate (39 lei). Așadar, am contabilizat un total de 267 lei și am reușit să îmi fac o ținută chic, actuală, în care mă simt foarte bine!

Dana a îndeplinit brief-ul mult mai bine: ținută ei chiar a fost casual! O pereche de apres-ski-uri de la US Polo (120 de lei), o pereche de jeanși (90 lei) și un tricou de la Zara (24 lei). A respectat întocmai bugetul (235 lei), însă rămâne în casă pentru că nu a reușit să găsească o geacă potrivită temperaturilor în restul de 65 de lei.

Pentru cea de-a treia ținută am decis să ne testăm linitele și să încercam să ne încadrăm în bugetul de 300 lei pentru un outfit de seară. Eu din păcate am depășit bugetul (cu 5 lei!) însă cred că am reușit să mă aliniez tuturor tendințelor fără a deveni prea excentrică. Am purtat un slip dress de la Zara (130 lei), un sacou din catifea de la Mango (100 lei) și o pereche de botine western H&M (75 lei).

Dana a ales o salopetă de la Zara (45 lei), o jachetă de la H&M (70 lei) și o pereche de botine din piele de la Zara (130 lei) și s-a încadrat cu brio în buget. Cred că este fair? Ei bine nu, salopetele și rochiile reprezintă doar niște șiretlicuri de a purta o singură piesă și de a scăpa cu o cheltuială cât mai mică, așa că am depus contestație și aștept rezultatul opiniei publice vis-a-vis de această încercare de a conserva bugetul!

Dacă ținutele noastre v-au făcut poftă de shopping aveți o șansă reală de a găsi lucrurile preferate la reduceri. Nu doar că e momentul să achiziționați acele piese care poate au stat în coșul de cumpărături de ceva timp dar este și ocazia de a găsi acele piese mass-market care înviorează orice ținută la prețuri foarte avantajoase !

Categorii Video