VIDEO- Trend Challenge: Lasă totul să aștepte!

Vremea rece are cu siguranță o mulțime de dezavantaje. Vacanțele s-au terminat, încep ploile, fructele și legumele nu mai sunt în sezon… Însă vremea rece are și un avantaj incredibil: faptul că dă startul sezonului când nu mai ai nevoie de scuze că să stai în casă, să îți pregătești o baie caldă sau să îți chemi prietenii în vizită, așa, pur și simplu. Cosy este descrierea perfectă a sentimentul că poți lasă totul și pe toți să te aștepte preț de-o secundă în plus pentru un moment de liniște și relaxare.

Prima ținută, una în care am încercat un look sexy, pentru o seară petrecută în propria companie, ni s-a părut perfect acompaniată de 2 arome de la Tesori d’Oriente: Aegyptus și Byzantium. Amândouă am păstrat stilul personal și am ales piese care sunt sexy pentru noi: Dana poartă un halat și un neglijeu însă a păstrat o notă amuzantă cu masca de față în formă de ursuleț, în timp ce eu nu am reușit să mă abțin de la a adaugă o notă masculină și am preferat să port niște pantaloni din mătase.

Definiția unei ținute de lounge ideală pentru vremea rece este un mix de texturi pufoase și elegante. Așa că amândouă am ales să purtăm topuri cu dantelă pe sub tricoturi foarte fine din cașmir sau lână. În timp ce Dana a mizat pe o salopetă într-un gri foarte relaxant, eu am ales un pulover și o pereche de pantaloni înflorați într-un mov închis, tomnatic.

Nu știu alții cum sunt, însă când se închid terasele și zilele de weekend sunt mai degrabă un slalom printre ploi, aleg să îmi invit prietenii în vizită. Gătim și povestim și, că orice gazdă bună, o să arunc ceva lejer pe mine- ușor effort-less însă ușor fancy. Eu am ales o rochie-halat și, dacă aș fi ales să rămân în picioarele goale în loc să port niște sandale, probabil că reușeam cu brio să am o ținută lejeră a la Mad Men. Dana a ales să își întâmpine invitații într-un kimono vintage senzațional, după ce s-a lăsat inspirată de aromele din gamă Japanese Rituals.

Oricum ați alege să înfruntați vremea rece și mohorâtă care încheie toamna, o puteți face în compania gamei de îngrijire de la Tesori d’Oriente. Acesta e sezonul în care poți lasă totul să aștepte!

Categorii Video